Még a hűtőt is lelakolta gyomorműtétje előtt az Emilio família

Tina és Emilio nemrég úgy döntöttek, újra kés alá fekszenek gyomorátalakító műtétjük miatt. A műtétet megelőző napok koplalással leltek, Tina még a hűtőt is lelakatolta.

Komoly lépésre szánta el magát Tina és Emilio, akik úgy döntöttek: 2024-ben műtéti beavatkozás segítségével haladnak tovább a fogyás útján. Gyomorátalakító műtétjükre koplalással készültek, hogy hozzászokjanak a kevesebb étel beviteléhez. „A műtét előtt már csak falatokat érdemes enni, hiszen utána még ennyit sem szabad. Én ezt igyekeztem is tartani, de Emilioval nem könnyű” – mondta a Drága családomban Tina, akinek férje imád nassolni. „Nehéz megállni, hogy a finom falatokra nemet mondjak. A műtét után 5 hétig nem lesznek ilyenek.

Nekem erre lelkileg fel kell készülnöm, de előtte most még jöhet minden” – árulta el az énekes, akinek felesége úgy döntött, keményebb eszközökhöz folyamodik. „Le kellett lakatolnom a hűtőt, aminek a kulcsát Vivi kezébe adtam.

Emil ugyanis hol egy újabb szelet téli szalámit, hol egy joghurtot kért és úgy voltam vele, ez így nem mehet tovább. Fel kell készülnünk arra, hogy a beavatkozás után nagyon keveset ehetünk. Ha Emilnek ez csak így megy, hát legyen” – tette hozzá Tina a Sláger TV-n.

- bdpst24.hu

Check Also

Fehér tetővel küzd a felmelegedés ellen ez a borászat

A tervezők egyedülálló építészeti megoldást választottak a hőmérséklet szabályozására Esztergom fölött bújik meg az a …