A hamarosan induló versenyben a Red Bull az egyetlen fizetőeszköz

  • Pénz nélkül, energiaitallal szelik át a kontinenst 

Eljött az ideje a legmerészebb kalandvágyóknak! Képes lennél átszelni Európát mindössze egy tálca energiaital segítségével? A 2024-es Red Bull Can You Make It? versenyre már elindult a jelentkezés: az életre szóló kaland és az elképesztő élmény garantált. Az eseményre a háromfős csapatok március 31-ig tudnak regisztrálni. 

A regisztrációs időszak után két hónappal, május 21-én állnak rajthoz a versenyzők olyan nagyvárosokban, mint Amszterdam, Barcelona, Budapest, Koppenhága és Milánó. A résztvevők átadják megőrzésre készpénzüket, bank- és hitelkártyáikat, valamint mobiltelefonjukat, majd útnak indulnak Berlin felé egy tálca Red Bull-lal a kezükben, amely az egyetlen fizetőeszközük lesz a hét során. Az út alatt a csapatok cserealapként fogják használni az energiaitalt ahhoz, hogy ételt, alvóhelyet, utazást és kalandokat élhessenek át.

A csapatok feladata nem az, hogy minél gyorsabban elérjék a német fővárost, hanem hogy minél több ellenőrzőponton haladjanak át és teljesítsék az ott található kihívásokat. Az ellenőrzőpontok Európa számos nagyvárosában megtalálhatóak, és Red Bull sportolókkal való kalandozástól kezdve a helyi kulturális élményben való elmerülésig bármilyen feladatot tartogathatnak. A „kalandkihívásoknak” nevezett kreatív megmérettetések pedig bármely helyszínen teljesíthetők. A teljesített feladatok mellett az élmények közösségi megosztása is meghatározza a csapatok végső pontszámát, utóbbit egy erre a célra biztosított eszközzel tudják megtenni a versenyzők.

Hogy egy tálca Red Bull mennyire hatékony fizetőeszköz lehet, arról az elmúlt évek résztvevői tudnának legjobban mesélni. Volt, aki megvalósította álmát, hogy egy repülőgépből ugorjon ki, mások rangos sporteseményre vagy ötcsillagos szállodaszobára tudták cserélni az energiaitalokat.

A regisztrációhoz az alábbi lépésekre van szükség:

  1. Alkotni egy háromfős csapatot, ahol a tagok mind betöltötték a 18. életévüket.
  2. Készíteni egy rövid bemutatkozó videót, amelyben a csapattagok elmagyarázzák, miért az adott triót válasszák a szervezők. Ezt a videót kell feltölteni a Red Bull Can You Make It? hivatalos oldalára 2024. március 31-ig.
  3. Várni a helyi zsűri döntését.

A készülő videónál érdemes a jelentkezők személyiségét bemutatni: az utazáskedvelő, nyitott, okos, őszinte és kalandvágyó önjelölt utazók biztos előnyt élveznek. Amennyiben egy adott csapatot kiválasztanak a helyi zsűri tagjai, meghívást kapnak az induló városok egyikébe – hogy az melyik nagyváros lesz, azt egészen az indulás előtti napokig homály fedi, így ez is része az izgalmaknak.

További információ a Red Bull Can You Make It? weboldalán.

Fotókredit: Red Bull

- bdpst24.hu

Check Also

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb árvize sújtja Kelet-Közép-Európát. Ilyen helyzetben életünk minden területét, így az …