Fedezd fel Valentin-napi ajándékötleteinket!

  • Szívhez szóló Valentin-napi ajándékötletek a Lush-tól!
A szeretet kimutatható rózsa, csokoládé és vacsora formájában, de megnyilvánulhat akár barátság, nevetés, pörgős éjszakák és csendes reggelek formájában is. Igyunk hát életed minden szerettére, a szeretet ünneplésére és a gondoskodásra!
Szívhez szóló összeállításaink mindegyikét úgy terveztük, hogy segítsen ünnepelni a szeretetet úgy, ahogyan csak szeretnéd.

A Valentin-napi kollekció termékeit megtalálod üzleteinkben, webshopunkon sőt, Wolt applikáció segítségével házhoz is rendelheted őket Budapesten belül!

Valentin-napi ajándékszettek
With Love
Ajándékcsomag
9 990 Ft / db

A virágos és gyümölcsös zuhany-, fürdő- és testápolási termékeknek ebbe a triójába azonnal fülig belezúgsz! A gyönyörű, rózsás tematikájú ajándékcsomagolást a klasszikus Valentin-napi romantika ihlette.

I’m Yours
Ajándékcsomag
5 890 Ft / db
Mondd el a szerelmednek, hogy “A tiéd vagyok!” ezzel az interaktív Valentin-napi ajándékkal, mely belül két édes illatú fürdőcsodát rejt!

Szabd személyre a dobozt ajándékozás előtt! Dekoráld kedves rajzocskákkal vagy használd a matricákat az imádnivaló eredményért!

BFF
Ajándékcsomag
15 790 Ft / db
Helló barátocskám! Itt a tökéletes ajándék a fürdőrajongó legjobb barátodnak vagy mindenkinek, akik imádják az édes dolgokat és akiket szívesen meglepnél az Lush idei Valentin-napi kollekciójának darabjaival!
Lots Of Love
Ajándékcsomag
24 790 Ft / db
Hét fényűző testápoló-, fürdő- és zuhanytermék édes és érzéki válogatása. A csomagot az eper- és tejszínhabillatú Strawberry Crumble bubbleroon habfürdő, valamint a fülledten jázminos Sex Bomb masszázstömb teszi teljessé.
Ha valami apróságot keresel
BFF
Habfürdő
3 190 Ft / 135 g

Hát hol is lennénk a legjobb barijaink nélkül? Ajándékozd a legjobb barátodnak a hidratált bőr ajándékát egy megnyugtatóan vaníliás illatú habfürdőbe zárt, nagy adag bio kakaóvaj formájában!

Strawberry Heart
Szappan
2 690 Ft / 100 g

Ne tartsd meg magadnak ezt a fenségesen krémes, gyümölcsös és édes Strawberry Heart szappant – oszd meg a szeretteiddel is! Az olyan gyengéden bőrápoló összetevők, mint a hűsítő-bőrpuhító fair trade bio aloe vera gél és a tisztító-élénkítő friss eperlé, tökéletes családi szappanná teszik, melyet mindenki használhat és csodálhat.

My Li’l Chia Piglet
Szappan
2 990 Ft / 100 g

Vidd magaddal haza imádnivaló kis malackánkat, és engedd, hogy édes, ínycsiklandó illata elnyerje a szíved! A Valentin-napi szappanunkban található finoman radírozó chiamagokat először szójatejbe áztatjuk, így bőrpuhító zselét képeznek, mely csodásan tejes, hidratáló megtisztulást nyújt az egész tested számára.

Love Potion
Fürdőbomba
1 890 Ft / db

Bűvöld el a szerelmed a nősziromgyökérpor erejével, mely szerelmi varázslatokban is népszerű. Ez az ellenállhatatlan Valentin-napi főzet cukorkásan édes-gyümölcsös, epres-málnás illattal varázsol el. És ha ez még nem lenne elég, adtunk hozzá némi felemelő szicíliai vörösmandarin-olajat, na meg egy kis pattogós cukorkát is, hogy igazán mágikus legyen a fürdés!

Strawberry Crumble
Habfürdő
3 590 Ft / 135 g
Akár pezsgővel kísérve, akár csokiba mártva egy piknik során, az eper hosszú ideje állandó szereplője a romantikus Valentin-napoknak. A Strawberry Crumble fair trade bio kakaóvajas töltelékkel készül, így bőrpuhító, bőrnyugtató és hidratáló fürdőt varázsol a kádba, léleksimogatóan édes illattal kísérve.
Posh White Chocolate and Rose
Krémszappan
4 490 Ft / 100 g-tól

A csoki és a rózsa klasszikus Valentin-napi párosítása garantáltan elcsavarja a szerelmed fejét. Ez az ínycsiklandó, rózsás-fehércsokis illatú krémszappan dugig van aloe verával és glicerinnel, melyek puhítják és hidratálják a bőrt.

- bdpst24.hu

Check Also

Kibővíti együttműködését az Ökumenikus Segélyszervezet és a Provident

A pénzügyi tudatosság fejlesztése és a tudatos öngondoskodás kiemelten fontos az életminőség javításában, különösen azokban …