Eddig csak álmodozott róla, most ő lett a Cápák között új befektetője

  • Sárospataki Albert szinte a kezdetektől figyelemmel kísérte a műsort, mindig eljátszott a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha egyszer ő is a befektetők között ülhetne. A 7. évadra teljesült a vágya. 

Már a műsor indulása óta figyelemmel kísérte a Cápák között című műsort Sárospataki Albert, akivel a hetedik évadban – Lakatos István visszatérése mellett – tovább bővült a befektetők köre. Az üzletember meglepődött, amikor a műsor producere, Máté Krisztina felkérte, ám nagyon örült a megkeresésnek. „Épp egy üzleti ebéden voltam, ilyenkor soha nem szoktam felvenni a telefont. Most valamiért mégis kivételt tettem.

Máté Krisztina volt az, aki elárulta, hogy lesznek olyan változások a műsorban, amely kapcsán rám gondoltak” – idézte fel a kezdeteket Sárospataki Albert, aki szívesen látta viszont magát az első adásban. „Önmagamat tudtam hozni, ilyen vagyok az életben is” – tette hozzá a befektető, aki a Reggeliben azt is elárulta, hogy mely vállalkozások azok, amelyekre biztosan felkapja a fejét. „Mindig azt nézem, hogy hol vannak azok a lehetőségek, amikor már valaki megcsinált valamit és azt el is tudja adni. A skálázódásban vagyok jó, hogy hogyan tudjuk a vállalkozást egyről a kettőre vinni” – tette hozzá a befektető.

A beszélgetés a https://rtl.hu/reggeli/2024/01/08/sarospataki-albert-a-capak-kozott-uj-befektetoje linken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

Az Etele Plaza ismét az Év Bevásárlóközpontja

Az Etele Plaza-nak ítélték az Év Bevásárlóközpontja és a Store of the Year díjat az …