SkyShowtime februári kiemelt tartalmak

A SkyShowtime februárban is elhozza a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait, olyan sorozatpremierekkel, mint a Halo 2. évada vagy a The Lovers. Filmekben sem lesz hiány, hiszen a Mission: Impossible – Leszámolás első része, a Heist 88 és a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz is megérkezik a streaming szolgáltató kínálatába.

HALO

A sorozatfelelős és vezető producer, David Wiener (Brave New World) sorozata az Xbox®- on 2001-ben debütált első HALO-játékából jól ismert univerzumban játszódik. Az emberiség és a Covenantként elhíresült idegenek között zajló, 26. századi gigászi konfliktust bemutató HALO olyan sorozat, amelyben az emberi sorsok és történetek ábrázolása szorosan összefonódik a látványos akciókkal, kalandokkal és egy félelmetesen élethű jövőképpel.

The Lovers

Egy szerelmes történet két emberről, akik látszólag semmilyen mértékben nem illenek egymáshoz – vagy lehet, hogy mégis egymásnak teremtették őket?

Janet (Roisin Gallagher) egy belfasti szupermarketben dolgozó, mocskos szájú, szellemes alkalmazott, akit látszólag semmi sem érdekel, még a saját élete sem. Seamus (Johnny Flynn), aki városi lakos és politikai műsort vezet, látszólag tökéletes életet él a híres barátnőjével Londonban. Így amikor Seamus beesik Janet világába (szó szerint a falon keresztül, egyenesen a hátsó kertjébe), rögtön konfliktusba is kerülnek egymással. Később azonban rejtélyes módon vonzódni kezdenek egymáshoz, és hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy egymásba szerettek.

KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON . AZ 1–2 . RÉSZ FEBRUÁR 8 -TÓL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG.

- bdpst24.hu

Check Also

Malterosfiú, eskető pap, borász, teknősmedence-takarító, piackutató

szinte nincs olyan szakma, amit nem próbáltak ki a Quimby tagjai A zeneipar bizony ritkán …