Bohócdoktorok csokicsomagokkal segítettek

Az ünnepeket kórházban töltő kisgyermekeket segítettek mosolyhoz a Bohócdoktorok, mégpedig szeretetcsoki csomagok jóvoltából. Sürögtek – forogtak a piros orros bohócdoktorok, csomagokat töltöttek, hogy még karácsony előtt eljuthassanak dobozokba rendezve a szaloncukrok, csokifüggelékek, és táblás finomságok a gyermekeket gyógyító intézményekbe. A csomagokat gyermekek szeretet – üzenetei és rajzai tették személyesebbé. A Szeretetcsokikból a nagybeteg kicsik mellett a szakdolgozó személyzetnek is jutott.

Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy a Szeretetcsoki jótékonysági összefogás ad lehetőséget arra, hogy a gyermekeket gyógyító intézményekbe ezernyi örömöt okozó finomságok bekerülhetnek. A csoki adományok segítik a betegségből felépülőket, illetve az orvosokat, nővérkéket, a szakdolgozókat is picit jobb kedvre derülni. A Bohócdoktorok egyébként rendszeresen visznek gyermekkórházakba szánt csomagokban játékokat, írószereket, vásárlási utalványokat, édességeket, a lábadozó gyerekek örömszerzésére, az egészségügyi dolgozók életének megkönnyítésére.

A bohócdoktorok várják kórházak jelentkezését
A könyv, játék, rekreációs eszközök, finomságok, írószerek, fertőtlenítő szerek adományozása a bohócdoktorok részéről folyamatos tevékenység. Fontos leszögezni, hogy minden ingyenes.

A www.bohocdoktor.com oldal üzenetküldő felületén az alapítvány önkéntesei várják további egészségügyi intézmények, rendelőintézetek jelentkezését, ha szükségük van a gyógyítást segítő támogatásokra, bohócdoktor vizitre, meseolvasásra, egyéb segítségre.

bohócdoktorok, adomány kórház
bohócdoktorok, adomány kórház

bohócdoktorok, adomány kórház

bohócdoktorok, adomány kórház

- bdpst24.hu

Check Also

Ünnepeld a Köztársaság kikiáltásának 35. évfordulóját a Kék Pelikannal!

1989 forintos jegyekkel, filmzeneklippel és közönségtalálkozóval ünnepli a Kék Pelikan a Magyar Köztársaság kikiáltásának 35. …