Érdemes beszerezni a 200 megapixeles képalkotó rendszerű Xiaomi 12T Pro készükéket Rabona?   

A Xiaomi legfrissebb csúcstelefonját, a Xiaomi 12T Pro modellt a németországi Münchenben mutatták be, és ez a hír óriási örömöt okozott a felhasználóknak. A verseny jelenleg rendkívül intenzív, ami folyamatos innovációt eredményez az okoseszközök piacán.

A gyártók elkötelezettek abban, hogy félévente újabb és jobb termékekkel álljanak elő, és ezáltal folyamatos fejlődést biztosítsanak. A Xiaomi ezt a trendet tovább erősíti a T-sorozattal, ahol a fő cél az, hogy a legkorszerűbb technológiákkal gazdagítsák az új modelleket.

A böngészőjével például elérhető a https://rabona-hu.com internetes site is.

  • Csúcskategóriás okostelefon a legjobb képfelbontással 

Az eszköz kijelzője 6,67 hüvelykes átlóval büszkélkedik, és ehhez egy 2712×1220 pixeles felbontás társul, így ideális lehetőséget teremt a lenyűgöző fotók és videók élvezetére. Az eszközt kifejezetten fotózásra és videózásra tervezték, és a Xiaomi ezen a területen különlegesen kitűnik. A modell nevében a T-betű értelmezése itt válik igazán érdekessé, mivel a hátlapi fő kamera szenzora elképesztő méretű és sebességű, lehetővé téve akár 200 megapixeles felbontású fényképek készítését. Felmerülhet a kérdés, hogy miért szükséges egy ilyen magas felbontású képalkotó rendszer. A nagy felbontású fő kamera lehetővé teszi, hogy különböző vágásokkal rendkívül részletgazdag és kiváló minőségű fotókat készítsünk. A nagy szenzornak köszönhetően kulcsfontosságú, hogy a fókusz mindig a megfelelő helyen legyen, így elkerülhető a homályos képek kialakulása. Ebben a folyamatban segít a Profocus technológia. 

A  portrémódot a korábbiakhoz képest tovább finomították és az éjszakai felvételek szintén jobbak. A fő kamera mellé kapunk továbbá egy 8 megapixeles széleslátó kamerát is, egy 2 megapixeles makrokamerát, valamint egy 20 megapixeles hátlapi kamerát, hogy tökéletes képeink legyenek, függetlenül a fotózási körülményektől. 

  • Hosszantartó üzemidő és strapabíró kijelző

Teljesen mindegy, hogy éppen milyen napszak van vagy milyenek a látási viszonyok, a hardveres és szoftveres megoldásoknak köszönhetően a Xiaomi 12T Pro lehetővé teszi számunkra, hogy professzionális felvételeket készítsünk, legyen szó hobbifotózásról vagy akár 8K-s videózásról is. Ehhez természetesen erős teljesítményre van szükség, amit a telefon a Snapdragon 8+ gen 1 processzorral nyújt. Ennek köszönhetően minden manapság elérhető mobiljáték simán futtatható. Bár aggodalomra adhat okot, hogy egy ilyen erős teljesítményű készülék mennyi ideig bírja majd, a Xiaomi 12T Pro ezen a téren is bizonyít: 5000 milliamperórás akkumulátorával egy teljes napig is kibír normál használat mellett (például sok böngészést a Rabona-n). Ráadásul a HyperCharge technológiának és a 120 wattos töltőjének köszönhetően az okostelefon kevesebb mint 20 perc alatt teljesen feltölthető.

A 12T Pro a csúcsmodell méltó képviselőjeként rendelkezik 120 Hertzes CrystalRes AMOLED kijelzővel, mindkét oldalán pedig strapabíró Gorilla Glass 5 üveggel. Az utóbbi időben sokat hallottunk az 1300 nites fényerejű kijelzőkről, de sok közülük a valóságban csak 600 nites fényerőt ér el. A Xiaomi 12T Pro viszont 900 nitre van besorolva, és valóban közelít ehhez a határhoz. Lehet, hogy magasabb értékeket érhet el más színmódok használatakor.

  • eSIM támogatási funkció

A márka telefonjai közül elsőként Xiaomi 12T Pro eSIM támogatással szerezhető be a hazai internetes boltokban (a telefon összesen két SIM-mel használható), ez a funkció pedig Magyarországon is támogatott, illetve két mobilszolgáltatónál érhető el. 

A kijelző alatt kapott helyet az ujjlenyomatolvasó (ezáltal az online kaszinózás is biztonságos, pl.: Rabona) 

A készülék 8 GB memóriával és 256 GB tárhellyel büszkélkedhet, melyet egyedi fejlesztésű MIUI 13 operációs rendszerrel, az Android 12 alapján, hajt végre. Ezek a kivételes jellemzők lehetővé teszik a Xiaomi 12T Pro számára, hogy az életünk emlékezetes pillanatait „felejthetetlenné” varázsolja.

Hiányosságok

A Xiaomi 12T Pro készülékből hiányzik minden olyan extra, amelyet a legtöbb telefon magáénak tudhat. Például nincs microSD foglalat és fejhallgató-csatlakozó. Viszont rendelkezik infravörös fénykibocsátóval, így alkalmas univerzális távirányítóként is.

A nagy kijelző, erőteljes processzor, fényes kijelzőpanel és a sztereó hangszórók mind olyan fontos elemek, amelyeket a Xiaomi 12T Pro készülék tartalmaz, és ezek azok, amiket érdemes keresni egy megbízható okostelefon vásárlása előtt.

- bdpst24.hu

Check Also

Vadonatúj budapesti lakást nyerhetsz a zenga.hu ingatlankeresőn

Szenzációs nyereményjátékot indít a megújult ingatlankereső portál, a zenga.hu. A több mint 2000 azonnali nyeremény …