Közel 20 millió forintot ad játszótér és út építésére Ácson a BAMO 

Közel 20 millió forinttal támogatja a BAMO Technology Hungary Kft. Ácson egy játszótér és a hozzá vezető út megépítését. A támogatást szerdán adta át a cég vezérigazgatója a város polgármesterének.

Az új ácsi játszótér és a hozzá vezető út munkálatait 2024-ben kezdik el. A tervek között kosárlabda palánk, dombcsúszda, négytornyos mászóvár, drótkötélpálya és focikapu kialakítása is szerepel. Az eseményen dr. Szentirmai István, Ács Város Polgármestere, Jánossy András, a Nemzeti Befektetési Ügynökség kommunikációs és protokoll igazgatója, és Sun Jun, a BAMO Technology Hungary kft vezérigazgatója vett részt. 

„Mindig örömteli, amikor a fiatal generáció, a gyerekek támogatásban részesülnek. A mozgásigényük kielégítése és a szabad levegőn töltött idejük növelése nagyon fontos számunkra. A gyerekeknek nyújtott segítség és figyelem olyan befektetés, amely hosszú távon gazdagítja a várost, hiszen segít a jövő generációinak kibontakozni, fejleszteni képességeiket, és megalapozza a sikeres felnőtté válás alapjait. Ez a támogatás nemcsak az egyéni fejlődést ösztönzi, hanem a társadalom egészét is erősíti, hiszen a jól képzett, inspirált fiatalok hozzájárulnak a fenntartható jövő kialakításához” – mondta el az ünnepségen dr. Szentirmai István, Ács Város polgármestere. 

Az ünnepi hangulatot tovább fokozta a Bóbita Óvoda és az Ácsi Gárdonyi Géza Általános Iskola közös adventi műsora. Az előadás nemcsak szívet melengető élményt nyújtott, hanem emlékeztetett mindenkit arra, hogy a gyermekkorban rejlő kreativitás és önkifejező képesség milyen értékes és fontos része a nevelésnek.

A BAMO Technology Hungary Kft. vezérigazgatója, Sun Jun kiemelte: “elkötelezettek vagyunk abban, hogy a helyi közösség aktív, hasznos tagjaivá váljunk  és hozzáadott értéket teremtsünk Ács és a környék lakói számára. Ezt a törekvést mutatja az ácsi játszótérre és útra felajánlott összeg is”.

- bdpst24.hu

Check Also

Simon Detti a Bátor Tábor regionális vezetője

Az NGO tapasztalattal is rendelkező marketingkommunikációs szakember a DDB Reklámügynökségtől érkezik a Bátor Táborba, melynek …