Pillants be a Mikulás műhelyébe!

  • Neked mi kerül a csizmádba idén?

A legötletesebb ajándékokat keresed Mikulásra? Akkor bizony görgess lejjebb, hiszen összegyűjtöttük azokat a Lush-újdonságokat, melyeknek kicsik és nagyok is örülnek majd ha a csizmájukban találják!
(Feltéve persze, hogy tényleg jók voltak az idén…)

A szezonális újdonságokat megtalálod a Lush üzleteibenwebshopjában sőt, Wolt applikáció segítségével házhoz is rendelheted őket Budapesten belül!
December 5-én minden Wolton leadott Lush-rendelés mellé egy meglepetés terméket kapsz ajándékba összeghatártól függetlenül! 🎁

Csokimikulás helyett

Magical Santa
Fürdőbomba
2 690 Ft / db

A karácsony varázsa és a színek tűzijátéka a jó öreg Mikulástól – egyenesen a kádadba! A rózsafa átmelegít, a szicíliai citromolaj feldobja az érzékeid, a rizskeményítő pedig lággyá és krémessé változtatja a vizet, nyugtatva az érzékeny bőrt.

Strawberry Santa
Radírozó zuhanybomba
2 990 Ft / 90 g

Hallod a száncsengőket? Jön az eperillatú Mikulás! Enyhén radírozó, habzó és hidratáló! A Mikulás puttonya őrölt rizst, szágópálmát és eperport rejteget, melyek tisztítják és remekül hámlasztják az egész tested.

Father Christmas
Fátyolmaszk
3 290 Ft / 100 g

Szakíts magadnak egy kis édes énidőt ezzel a megnyugtató fátyolmaszkkal! Antioxidáns és tápanyagokban gazdag brazil mézünk a Barro Vermelho közösségtől származik Északkelet-Brazíliából. A méhek itt szabadon követhetik az ösztöneiket, miközben az emberek a természettel együtt dolgoznak a föld, a gazdaság és a méhpopuláció regenerációjáért.

Bouncing Santa
Tusfürdőzselé
2 990 Ft / 85 g

Listát készít, kétszer zuhanyzik, eldönti ki a rossz és ki a jó, Télapó ugrándozva közeleg a városhoz.

A friss sárgadinnye-forrázat, a görögdinnyemag-olaj és a lime-lé a déli félteke ünnepi hangulatával árasztja el az érzékeid.

Finomságok a kádadba

Cinnamon Roll
Habfürdő
2 990 Ft / 200 g

Titkos fűszerkeverékünk a melengető, vörösben és aranyban pompázó fürdőkhöz. A fahéj és a szegfűszeg otthonos együttese megtölti a levegőt, miközben a vastag habréteg beborítja az aranyosan szikrázó vizet.

Candy Cane
Habfürdő
2 390 Ft / 80 g

Frissítő, mentolos buborékokkal vár. Díszítsd vele a karácsonyfád, majd varázsolj belőle habfürdőket!

Burkolózz gyümölcsillatba!

Christmas Cranberry
Szappan
2 890 Ft / 100 g

Áfonya nélkül nincs karácsony, úgyhogy ragadd meg az édes vadnarancs, friss áfonya és bőrpuhító rizskorpaolaj illatát árasztó szappant, mely hidratálja és védi a bőröd.

Reindeer
Habfürdő
2 690 Ft / 130 g

Hallod a patadobogást? Ezek bizony a rénszarvasok! Morzsold el a kádadban a selymes, cseresznyés illatú, bőrpuhító ír moszattal kényeztető habokért.

Erre nem számítottál!

Secret Santa
Ajándékcsomag
5 990 Ft / db

Két fürdőcsoda, egyenesen a Lush műhelyéből. A Candy Cane habfürdő édesen borsmentás habjai és a Magical Santa fürdőbomba színpompás színei tökéletes kényeztetést nyújtanak, míg a Titkos Télapó kilétén töprengsz!

Secret Santa
Kendőcsomagolás
2 490 Ft / db

 A Secret Santa kendőcsomagolás 100% biopamutból készült. Mintáját Laura Tregellas, a komplex neurodiverz és fizikai támogatásra szoruló alkotókat foglalkoztató Arthouse Unlimited művésze készítette.

A 46×46 cm méretű kendőcsomagolás mintája megegyezik a Secret Santa ajándékcsomag mintájával. Tökéletes többször használható választás, ha egy nagy csomó Lush-ajándékot szeretnél becsomagolni, de sálként vagy fejkendőként is viselheted.

- bdpst24.hu

Check Also

Xzibit a budapesti VIRTU Restaurant-ban koccintott 50. születésnapján

Az amerikai rap legenda, Xzibit, európai turnéja keretében éppen Budapesten van, a koncert időpontja pedig …