Csépai Orsolya az Alfa Biztosító pénzügyi vezérigazgató-helyettese

Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozícióját 2024. január 9-től  Csépai Orsolya tölti be – a szakember az NN Biztosítótól érkezett az Alfa felsővezetésébe.

Csépai Orsolya látja el a pénzügyi vezérigazgató-helyettesi feladatokat az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-nél 2024. január 9-től. A szakember a frankfurti Johann Wolfgang Goethe egyetemen szerzett számviteli diploma mellett auditor- és a biztosítási szektor alaptudományának számító aktuárius oklevelet is szerzett, valamennyi képesítését gyakorolta is eddigi pályafutása során. Csépai Orsolya kilenc éve dolgozik a biztosítási szakmában, ez idő alatt a MetLife, az Allianz és az NN biztosítónál töltött be vezetői pozíciót a könyvelési területen és az élet üzletágban, illetve mindhárom biztosítótársaságnál betöltötte a pénzügyi vezérigazgató-helyettes pozíciót is. A biztosítási szektor előtt a KPMG és a PWC tanácsadócégeknél szerzett tapasztalatot.

Az új vezérigazgató-helyettes a hatékony vállalatvezetés és az adat alapú döntéshozatal, valamint az üzleti eredmények és tulajdonosi elvárások iránt elkötelezett szakember. Vezetőként érdekelt a hozzá tartozó szakemberek folyamatos fejlesztésében és hisz a dinamikus csapatmunka értékteremtő erejében.

„Az Alfa nemcsak a magyar piac egyik vezető biztosítója, de az egyik legvonzóbb márkája is, amely dinamizmust, modern szemléletet és mindemellett értékteremtő szerepet sugall. Az Alfa márka ereje, a társaság sok évtizedes piacismerete és elkötelezett szakemberekből álló csapata olyan stabil pillérek, amelyekre a változó gazdasági és szabályozási környezetben is sikeres üzleti stratégia építhető, háttérben a régió egyik legtőkeerősebb és hiteles biztosítójával, a Vienna Insurance Group-pal” – mondta kinevezése kapcsán Csépai Orsolya.

„Külön örömmel tölt el, hogy az egyik legfontosabb vezetői pozícióba egy kiemelkedő képességű, a csapatmunkára építő és az emberek sikerében, fejlesztésében érdekelt hölgy kezdi meg munkáját. Orsolya remek csapatba érkezett, amelyik mindig veszi a folyamatosan változó üzleti környezet támasztotta kihívásokat, ehhez sok sikert kívánok” – mondta a kinevezés kapcsán Zatykó Péter, az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója.

- bdpst24.hu

Check Also

A migráció kérdése az európai politika homlokterében

Egyre erőteljesebb fellépés az illegális bevándorlás leküzdésére Az uniós vezetők a mai naptól kezdődő kétnapos …