Karácsonyi ajándék-ajánló a GymBeam-től

Év végén is lendületben!

Egy vérbeli sport-rajongónak keresel karácsonyi ajándékot? Legyen szó konditermi, kültéri mozgásról, hobbi vagy versenyszintű sportolásról, a GymBeam kínálatában biztosan megtalálod a tökéletes meglepetést aktív szeretteidnek!

Masszázspisztoly VI Black – GymBeam

Segítsd testvéred a maratoni felkészülésben egy pisztollyal, ami jó, ha elsül! A masszázspisztoly egy innovatív regenerációs eszköz, ami csökkenti az izmok merevségét és feszültségét, valamint javítja a véráramlást. Fejlett technológiájának köszönhetően hatékonyabbá teheti az átlagos regenerációt vagy rehabilitációt. Segíthet a különböző ízületi és izom fájdalmakon is, így bátyád akkor is értékelni fogja, ha legfeljebb a villamos után akar futni. 

       Elérhető: Masszázspisztoly VI Black – GymBeam 

       Ár: 27 990 Ft

Fitball fitness labda – GymBeam

Egy labda, aminek nem csak a gyerekek, de a felnőttek is örülnek! Bármi is a cél; egyensúly fejlesztés, testtartás javítás, izomerő növelés, a Fitball fitness labda sokoldalú fitnesz ajándék! Irodai must-have, annak aki hátfájós!

Elérhető: Fitball fitness labda – GymBeam

Ár: 4 490 Ft

Yoga Mat Orange jógaszőnyeg – GymBeam

Jóga vagy pilates? Esetleg alakformáló torna? Végezze bármelyiket, ez a jógaszőnyeg biztosan leveszi a szerettedet a lábadról! Csúszásgátló felületének köszönhetően azonban nem egy rossz lépés miatt kerül a padlóra, kényelmes kialakítása révén valószínűleg fel sem akar majd kelni onnan. 

Elérhető: Yoga Mat Orange jógaszőnyeg – GymBeam
Ár: 6 490 Ft

Akupresszúrás szőnyeg – GymBeam 

Varázsszőnyeg ajándékba? Persze, hogy lehetséges! Az akupresszúrás szőnyeg műanyag tűinek köszönhetően enyhíti a fájdalmat, elősegíti a relaxációt és javítja a vérkeringést. Orvosolja a nagypapa állandó hátfájását, de alkalmazásával a nagynéni migrénje is tovaszáll. Ajándékozd szeretteidnek a kínai orvoslás minden előnyét, otthonuk kényelmében!

Elérhető: Akupresszúrás szőnyeg – GymBeam

Ár: 4 890 Ft

Expander DuoBand szett – GymBeam 

Az Expander DuoBand szett négy tömör, kétoldalú, megerősített gumi, különböző ellenállással. Ideális és praktikus kiegészítő lehet a teljes test edzésére, különböző izomcsoportok erősítésére, de alkalmazásával hajlékonyabbá válhatunk és felgyorsíthatjuk az izmok regenerációját is. Bármi is a terv az új évre; erősítés, jóga, pilates – ez a szett garantált meglepetés és segítség lesz!

Elérhető: Expander DuoBand szett – GymBeam 

Ár: 10 790 Ft

Just Whey – GymBeam

Az izomtömeg növekedése és fenntartása, valamint a csontok optimális egészségének megőrzése sosem volt ilyen egyszerű! Lepd meg szeretted a GymBeam egyik best-seller termékével idén karácsonykor! A Just Whey a tejsavó koncentrátum, izolátum és hidrolizátum funkcionális kombinációjával büszkélkedik, ráadásul a hozzáadott DigeZyme® nevű emésztőenzim-komplexnek köszönhetően könnyen emészthető. 

Elérhető: Just Whey – GymBeam

       Ár: 16 190 Ft

Yummies Multivitamin – GymBeam

Egészséget támogatni kincs és azt adni ajándékba igazi érték! A Gymbeam Yummies gumimaci vitaminjai telis-tele vannak vitaminokkal. Gondoskodik az immunitásról, a csontok, a fogak és a bőr egészségéről. Ráadásul az íze is mennyei, így biztosan egy nap sem marad ki! 

Elérhető: Yummies Multivitamin – GymBeam 

Ár: 2 290 Ft

Arthro Complex – GymBeam

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy az ízületek komplex táplálását csupán egyetlen kapszulával biztosítani lehet? Az Arthro Complex egy speciális ízületvédő, amelynek funkcionális anyagtartalma hatékonyan ápolja a porcokat, az inakat és a szalagokat. Sportolók körében népszerű termék, de hasznos lehet mindazok számára, akik ápolni szeretnék mozgásszervi rendszerüket!

Elérhető: Arthro Complex – GymBeam
Ár: 5 190 Ft

Ginkgo Biloba + Magnézium – GymBeam

Az év végi hajrában nincs is nagyobb szükség másra, mint egy kapszulára, ami segít enyhíteni a fáradtságot és a kimerültséget. A két anyag kombinációja ráadásul támogatja a fehérjeszintézist, valamint fenntartja a csontok és fogak egészségét. A ginkgo biloba és a magnézium egyedülálló találkozásával magunk és szerettünk szervezetét is hatékonyan támogathatjuk! 

Elérhető: Ginkgo Biloba + Magnézium – GymBeam 

Ár: 3 590 Ft

Steel Shaker – GymBeam

Shaker pohárból sohasem elég, itt az ideje, hogy meglepd a párod egy speciális darabbal! A GymBeam rozsdamentes acélból dobta piacra a sportrajongók legkedvesebb útitársát, így sokkal higiénikusabb és tartósabb, mint a műanyag poharak. Zárható kivitelezésének köszönhetően tényleg elkíséri gazdáját bárhová, induljon akár a konditerembe, akár túrázni az erdőbe. 

Elérhető: Steel shaker 750 ml – GymBeam 

Ár: 2 590 Ft

MERINO Zip Up pulóver 

Édesapád futás közben, párod a konditeremben, testvéred a futballpályán lesz hálás ezért világhírű merinói gyapjúból készült ajándékért. A kényelem mellett ez az anyag nagyszerű izzadságelnyelő képességgel is rendelkezik és képes szabályozni a hőmérsékletet. Ha a sport mellett a stílus is fontos életed férfijai számára, ez egy must-have darab a szekrényükben!

Elérhető: MERINO I Zip Up pulóver Black – STRIX 

Ár: 34 990 Ft

2in1 Sporttáska – GymBeam

Nem tudok mibe pakolni! – ugye Te is gyakran hallod ezt a mondatot? Egy wellness hétvége, egy edzőtermi kiruccanás, egy túra a közeli erdőben, a megfelelő táska hiánya bizony stresszes pillanatokat okozhat indulás előtt. A GymBeam 2in1 sporttáskája lesz a megoldás, ami kézben és háton is kényelmesen hordható! Praktikusság és kényelem táskába csomagolva. 

Elérhető: 2in1 sporttáska Black – GymBeam

       Ár: 13 590 Ft

Ajándékutalvány

Az újévi fogadalmaink között biztos, hogy évről-évre szerepel az életmódváltás: több mozgás, egészségesebb táplálkozás. A GymBeam ajándékutalványa beváltható élelmiszerekre, táplálékkiegészítőkre, vitaminokra, valamint sportos ruházatra és kiegészítőkre is! Egy apró, de annál fontosabb gesztus, akár szeretteid támogatásáról van szó, akár önmagadat ösztönöznéd az új évre. 

Elérhető: Ajándékutalvány – GymBeam

Ár: 3 300 Ft – 30 000 Ft

További inspirációért, szakmai tanácsokért és az egészséges életmódot támogató termékekért keresd fel a GymBeam oldalát.

gymbeam.hu

@gymbeam.hu

#gymbeamhu

- bdpst24.hu

Check Also

Már Magyarországon is kaphatók a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellek

Továbbfejlesztett egészségfigyeléssel és szinte professzionális sportfunkciókkal érkezik az új okosóra-sorozat, ötvözve a látványos kialakítást a …