Tehetségkutatóban borult ki Csobot Adél

A műsorvezető a Valami Amerika sorozat tehetségkutatójában magát alakítja és egy legendás dalt is elénekel a Galaxis egyik versenyzőjével, akinek hamis hangja kiveri nála a biztosítékot. 

Először láthatják a nézők sorozatban Csobot Adélt, aki a Galaxis tehetségkutatójának egyik versenyzőjével énekel duettet. Vagyis énekelne, ám Angi hamis hangjai és sajátos stílusa kiborítják. „Adélnak most az a szerepe, hogy segít ebben a tehetségkutatóban Anginak, a Vetkőzés című dalt elénekelni, ami szintén egy ikonikus dal. Nagyon szeretem, tök jó énekelni és hát baromira nem bírom a hamis hangokat.

Kicsit ki is készülök tőle” – árulta el a Fókusznak Csobot Adél, aki gyerekkora óta rajong a színpadért. „Hét éves voltam, amikor először színpadon álltam. Most is megvan milyen volt, remegett kezem lábam és a hangom is egyaránt, hogy most nekem énekelni kell. Volt egy pont, amikor átlendültem ezen és aztán nagyon élveztem” – mondta a műsorvezető, akinek szereplését a https://rtl.hu/valami-amerika/2023/11/26/csobot-adel-kiborul-angi-trill-beatrix linken lehet megtekinteni.

- bdpst24.hu

Check Also

Különleges időutazás Oszvald Marikával – Fotókkal!

Különleges felkérésre mondott igent Oszvald Marika, ugyanis egy, az 1970-es évek végén készült fénykép mai …