Balázs Andi: „5000 hibát találok magamban”

  • A színésznő szinte sosem teljesen elégedett a színpadi teljesítményével, mindig talál egy-egy olyan mozzanatot, amelyet ha lehetne, kijavítana.

Teltházas előadások és vastaps kíséri azokat az estéket, amelyeken Balázs Andi színpadra lép. A színésznő ugyanakkor mégsem fürdőzik ebben a sikerben, rendkívül kritikus magával. „Még öt évvel ezelőtt is rám szóltak a barátaim, mert nem tudtam kimondani, hogy színésznő vagyok. Mikor rákérdeztek mivel foglalkozom, mindig azt mondtam, hogy színházzal foglalkozom. Nem hittem el, hogy oda tartozom, 21 éve vagyok a pályán, de mindig, folyamatosan tanulok. Sosem vagyok kész” – mondta a Sláger FM-en a színésznő, aki állandóan felülvizsgálja színészi alakításait.

„Soha nem vagyok magammal teljesen elégedett, 5000 hibát találok magamban. Nem könnyű velem az élet, elképesztően maximalista vagyok” – tette hozzá Balázs Andi, aki bár örül a vastapsnak, mindig szeretne jobb lenni. „Persze, látom, amikor állva tapsol a közönség, ettől én is felszabadulok. Viszont amikor hazafelé megyek átfut az agyamon, hogy azt a sort másképp kellett volna mondanom. Vagy épp máskor kellett volna becsuknom azt az ajtót. Persze ezeket csak én veszem észre, de annyira szeretnék jót adni, hogy a közönség elhiggye, amit lát és arra a két és fél órára megfeledkezzen arról, ami kint van, hogy emiatt rendszeresen felülvizsgálom a játékom” – árulta el S. Miller Andrásnak Balázs Andi.

A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/6ZcIfyLVLsitqEKlu5hU2P linken érhető el. 

- bdpst24.hu

Check Also

Újabb „telt házas” tárlatmegnyitó Debrecenben

Angyal születik, majd elolvad a hó Gonda Zoltán kiállításán a Kölcsey Központban Nem Gond(a) 80! …