Így flörtöl Árpa Attila: „Tudod hány fokon mossák a piszkos fantáziát? 69!

  • A Valami Amerika sorozatban nem akármilyen szöveggel ostromolja a Földes Eszter által alakított Vivit. 

Nem fukarkodott a szavakkal Árpa Attila, aki a Valami Amerika sorozat tehetségkutatójának, a Galaxisnak az egyik zsűritagját alakítja. A történet szerint Árpa – aki saját nevén szerepel a sorozatban – szeretne minél közelebb kerülni kolléganőjéhez, a Földes Eszter által alakított Vivihez. Ezért mindent bevet, hogy lenyűgözze a kiszemelt hölgyet. „Olyan sok minden másban közösködhetnénk. Közös reggeli, közös ebéd, közös vacsora…közös alvás, közös ébredés és közös zuhanyzás” – kezdi a sorozat hatodik epizódjában Árpa Attila, aki mindent bevet.

„Tudod hány fokon mossák a piszkos fantáziát? 69!” – dobja be Árpa Attila, akinek próbálkozását egy nagy nevetéssel hárítja el zsűritársa. Árpa Attila bár saját nevén szerepel a sorozatban, nem magát alakítja. „Nekem azért volt furcsa, mert a saját nevem alatt szerepelek, de ez mégis egy fiktív vígjáték, azért kellett módosítani az eredeti énemen. Izgalmasabb, mint egy külső szerepet játszani” – mondta a Fókusznak Árpa, akinek flörtölős jelenete a https://rtl.hu/valami-amerika/2023/11/15/arpa-attila-csabitas-flortoles-piszkos-fantazia linken tekinthető meg.

- bdpst24.hu

Check Also

Feleségével való kapcsolatáról vallott Németh Kristóf

Feleségével való kapcsolatáról vallott Németh Kristóf a a Manna Fm Valódi Nők című műsorában Balázs Andreának, Pálfi Évának …