Blundstone 510: Fekete férfi csizmák mustrája

  • A Blundstone 510 a hétköznapok hőse a GQ magazin szerint

A világ egyik vezető férfi magazinja, a GQ beválogatta a Blundstone 510-es bakancsot a 23 legmenőbb fekete férfi csizma közé, amelyet novembertől már a hazai boltokban is megtalálhatunk. A független, szerkesztők által felállított rangsorban a Blundstone kultikus csizmája az első helyen végzett, amely minden napra ideális viselet, bármerre is visz minket az élet.

A GQ magazin nagyító alá vette a fekete férfi bakancsok széles választékát, hiszen azok rendkívül sokoldalúak, így igazi alapdarabnak számítanak az erősebbik nem ruhatárában. Egy jól megválasztott darab ugyanis egy szempillantás alatt egy fekete nyakkendős gáláról, egy laza kerti grillpartira repíti viselőjét és fordítva. Yohi Yamamoto divattervező azt nyilatkozta a színválasztás kapcsán, hogy: „A fekete szerény és arrogáns egyszerre. A fekete laza és könnyű – de mégis titokzatos. De mindenekelőtt azt fejezi ki, hogy nem zavarlak, ha Te sem zavarsz”.

A 23 fekete férfi csizma közül a Blundstone 510-es ikonikus, unisex modelljét az elsők közé válogatták be a magazin szerkesztői, mint a legjobb mindennapi viselet. Az ausztrál Tasmania szigetről származó 153 éves múltra visszatekintő márka hitvallása is ezt tükrözi, hiszen a kiemelkedő minőségű, kényelmes és egyben stílusos bakancsai arra hivatottak, hogy viselőiket elkísérjék akárhova viszi is őket az élet. Lehetnek művészek, építők, tervezők, zenészek, sportolók, motorosok vagy akár fesztiválozók, férfiak vagy nők, a bakancsok támogatják viselőjüket abban, hogy azt csinálják, amit a legjobban szeretnek.

A Blundstone bakancsok, köztük az unisex 510-es fazon, 2023 novemberétől már Magyarországon is elérhetőek, elsőként a Playersroom kijelölt üzleteiben, a Szputnyik Shopban, illetve a LifeStyleShop.hu-n.

Instagram: @blundstone_hungary
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61550721886620

- bdpst24.hu

Check Also

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső …