Tesla: Okos ajándékot a fa alá!

  • Tesla okoseszközök – szépek, hasznosak és okosak

Az idei ünnepek alkalmából igazán praktikus ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet? Miért ne választanál okosotthon készüléket a fa alá, amely nemcsak a könnyebbé és kényelmesebbé teszi az életet, de számtalan okos lehetőséget is kínál! Egy ilyen ajándék nemcsak praktikus, de a jövőbe mutató technológiai élményt is nyújt. A cseh Tesla okosotthon márka ezeket az okoseszközöket ajánlja karácsonyra!

TESLA ünnepi termékajánló

GAZDIKNAK

Tesla okos háziállat etető, kamerával

Mindenkinek van kutyás-macskás szerette, nekik ajánljuk a Tesla okos állatetetőjét! Miért? Mindenkivel előfordul, hogy egyedül kell hagynia a kutyáját vagy cicáját otthon, és nincs, aki napközben megetesse. Ezzel az intelligens automata adagolóval rendszeresen, távolról intézhető a kiskedvenc etetése! Az okos etető segítségével a kisállat naponta többször kaphat új tápot a tálkába, így nem lesz éhes, de nem is lesz túletetve. Az intelligens adagoló beépített HD kamerával, sőt, hangszóróval is rendelkezik: így bármikor ránézhetünk, sőt beszélhetünk is házi kedvencünkhöz, miközben ő falatozik.

Ár: 64 990.-

Elérhetőség: www.kovetlek.hu

Tesla okos haletető

Egy vérbeli akvarista számára nem kérdés, hogy a halaknak is kijár a törődés. Nekik fejlesztette ki a Tesla az okos haletetőt. Segítségével a halakról és egyéb vízi állatokról hosszabb távollét esetén is gondoskodhatunk. A dizájnos, csendes akváriumi etető 200 ml-es adagolóval rendelkezik, mely szemcsés és pelyhes ételek tárolására is alkalmas. Mobilapplikáció segítségével a világ bármely pontjáról beprogramozhatjuk az etetés idejét, rendszerességét és adagolt eledel mennyiségét is! Minden hal-fanatikusnak ideális ajándék!

Ár: 16 990.-

Elérhetőség: www.kovetlek.hu 

AZ OTTHON SZERELMESEINEK

Tesla melegítős okospárna

Ez az okospárna minden álomszuszék csodálatos karácsonyi meglepetése lehet, vele az alvás egészen újszerű élmény lesz! A szabályozható meleget adó Tesla okospárna kellemesen ellazít, és zavartalan alvást biztosít. A fűtés 37-57 °C között állítható! Beépített hangszórójából applikáción keresztül kellemes zene, mese vagy podcast is játszható, melyek segíthetnek az ellazulásban és az elalvásban. Sőt, okoseszköz révén gyűjti az alvásminőségre vonatkozó adatokat is! 

Ár: 29 990.-

Elérhetőség: www.bestbye.hu

Tesla 360⁰ okos biztonsági kamera (2022)

Egy ideális ajándék az örök aggódóknak! A Tesla 360 okos biztonsági kamerával (2022) nincs több álmatlan éjszaka, hogy mi történik otthon.

A kamera értesít a helyiségben lévő mozgásról és hangokról, akkor is, amikor nem vagyunk otthon! Mitől okos? A Tesla Smart alkalmazással folyamatosan nyomon követhetjük, mi történik a lakásban, távolról is. A kiváló full HD felbontásnak és a 360 fokos forgathatóságnak köszönhetően tényleg nem maradunk le semmiről.


Ár: 12.990.-

Elérhetőség: www.euronics.hu

HA FONTOS AZ EGÉSZSÉG

Tesla okos szónikus fogkefe

Egy fürdőszobai must-have!  A Tesla okos szónikus fogkefe TS200 négy fajta tisztítási módot kínál 42.000 rezgés/perc teljesítménnyel! Senki sem szereti, ha kábelek össze-vissza tekeregnek a fürdőben, ez a fogkefe 30 napig is bírja egyetlen akkumulátoros feltöltéssel, így a bosszantó kábeleket is elfelejthetjük. A Bluetooth technológiának köszönhetően pedig hozzáadhatjuk a Tesla Smart alkalmazáshoz, így teljesen testre szabható a működése! Ráadásul 4 vagány színben elérhető.

Ár: 19 590 Ft

Elérhetőség: www.alza.hu

Tesla okos vérnyomásmérő

Az öngondoskodás érték, de ajándékba is adható! Ez az okos vérnyomásmérő méri a vérnyomást, két felhasználó számára rögzíti a mérési előzményeket, és figyelmeztet, ha valami nincs rendben. Úgy fejlesztették ki, hogy bárki könnyedén használhassa, még azok is, akik nincsenek otthon az okos technológiában! A Tesla okos vérnyomásmérőjével az orvosi rendelő felkeresése nélkül tarthatjuk ellenőrzés alatt az értékeket, a mért adatokat pedig követhetjük a kapcsolódó, magyar nyelvű alkalmazásban. 

 

Ár: 24 990 Ft

Elérhetőség: www.bestyte.hu

- bdpst24.hu

Check Also

Az előadás, ami a bőröd alá kúszik: magyarországi ősbemutatóra készül a miskolci színház

Szeptember 21-én magyarországi ősbemutatóra készül a Miskolci Nemzeti Színház, ugyanis Alexandru Popa dráma- és forgatókönyvíró, …