A BOLGÁR-MAGYAR MECCS HATALMAS SPORTFOGADÓI ÉRDEKLŐDÉST HOZOTT

Az új, legális sportfogadási platform, a Vegas.hu játékosai között a tegnapi napon egyértelműen az esti Bulgária-Magyarország labdarúgómérkőzés bizonyult a legnépszerűbbnek. Volt, aki 190-szeres szorzóval könyvelhette el a nyereményét, és voltak, akik még azt is eltalálták, hogy az első 10 percben fog születni az első gól.  

A magyar labdarúgó-válogatott a tegnap este lejátszott meccs eredményei alapján már egyértelműen kijutott a jövő évi Eb-re, a selejtezők és a közelgő kontinensviadal által generált fokozott érdeklődés pedig a sportfogadások volumenén és a sportfogadók érdeklődésén is meglátszott. 

A Vegas.hu a hazai legális online sportfogadási piac egyik legnagyobb szereplőjeként összegyűjtött néhány érdekességet a tegnap esti, győzelemmel felérő döntetlen kapcsán. 

  • Több fogadónak sikerült eltalálnia, hogy mindkét csapat gólt fog szerezni. 
    • Akadtak olyan játékosok, akik azt is eltalálták, hogy az első 10 percben fog születni az első gól. 
  • Néhány fogadó eltalálta, hogy a mérkőzés harmadik gólja, amelyet végül a bolgárok szereztek meg, büntetőből születik. 
  • A Vegas.hu szakértői olyan játékost is találtak, aki egy 190-es szorzót rakott össze, aminek köszönhetően a 2 ezer forintos tétjéből végül 380 ezer forintos nyereményt könyvelhetett el 
    • Ő volt az, aki Vegas.hu egyik legújabb funkciójával, a fogadáskészítő segítségével arra fogadott, hogy az első gólt Ádám Martin szerzi és a mérkőzés végeredménye 2-2 lesz. 
  • A tegnap este legnagyobb összegű nyereménye pedig azé a fogadóé lett, aki 100 ezer forintos alaptéttel játszotta meg azt, hogy a Bulgária-Magyarország összecsapás végeredménye döntetlen lesz, míg a szlovák válogatott legyőzi az izlandit. 
    • Ő így összesen 659 ezer forinttal lett gazdagabb, ráadásul mivel magyarországi szerencsejáték-engedéllyel rendelkező szereplőnél fogadott, a nyereménye adómentes.

A labdarúgás egyébként továbbra is az első helyen szerepel a legnépszerűbb sportágak között a Vegas.hu-n, amelyet a tenisz követ, míg október folyamán, a bajnokságok beindulásával, a kosárlabda jött fel a harmadik helyre. 

- bdpst24.hu

Check Also

Best of Balaton 2024: Te mit szeretsz a Balatonon?

A Best of Balaton negyedik éve mutatja be, miért érdemes bármely évszakban felkeresni a „magyar …