Gyereksereggel vágott neki a nászútnak Dombóvári Vanda

  • A műsorvezető még az esküvőjén fogadta meg férjével, hogy a gyerekeket is elviszik a nászútra. A görögországi kiruccanásra azonban nem mindennapi módon jutottak el.

Élete egyik legboldogabb időszakát éli Dombóvári Vanda, aki nemrég mondta ki a boldogító igent és azóta is úszik a boldogságban. „Életem egyik legszebb napja az volt, amikor megszületett a kisfiam, illetve az, amikor férjhez mentem. Utóbbinál hab volt a tortán, hogy Somogyi Zoltán kollégám, jóbarátom volt az „örömapa”, aki olyan megható beszédet mondott, hogy szem nem maradt szárazon” – idézte fel a Sláger FM-en esküvője momentumát a műsorvezető, aki több fogadalmat is tett aznap. „A férjemmel megfogadtuk, hogy a gyerekekkel közösen megyünk majd nászútra. Igaz, egy évet kellett rá várni, de betartottuk az ígéretünk. Nem egy szokványos nászút volt ez, hiszen ezen gyerekek nem nagyon szoktak – vagy tudnak még – részt venni, de mi pontosan így, velük terveztük. Görögország volt a cél, ahova busszal mentünk. Egyrészt, mert költséghatékony ez az utazási forma.

Másrészt, mert az egyik gyerek nem szeretett volna repülőre ülni. Azért azt a 16 órás utazást megemlegettük” – árulta el nevetve Dombóvári Vanda, aki egyébként naponta szeli a kilométereket. „Kétlaki életet élek, Gyula és Budapest között ingázom, amit már megszoktam. Nekem ez a 250 km már-már rutin, a mindennapjaim része” – árulta el az életvidám műsorvezető.

- bdpst24.hu

Check Also

Bridgestone abroncsokon gurul a 925 lóerős szuperautó

Egyedi, ultranagy teljesítményű gumiabroncsot fejlesztett a Bridgestone az új Audi e-tron GT család számára. Az …