Díjakat adott át beszállítóinak a Kifli.hu

Idén első ízben rendezte meg offline keretek között beszállítói konferenciáját a Kifli.hu. A cég partnerei az elmúlt években csak online formában vehettek részt a rendezvényen, szeptember végén viszont az Eiffel Műhely impozáns épületében tölthettek el egy napot a Kifli munkatársaival. 

A rendezvényen megjelent Olin Novák, a Rohlik csoport nemzetközi ügyvezetője és a Mark Hübner, a csoport kereskedelmi igazgatója is. A két szakember előadást is tartott a Rohlik csoport múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Ezután Gabriel Makki, a Kifli.hu ügyvezetője beszélt a Kifli terveiről, majd a beszállítóktól érkezett kérdések megválaszolása előtt Szalma Rita kereskedelmi igazgató átadta a Kifli.hu Beszállítói Konferencia díjait: 

Az Év beszállítója: Living Bread Hungary Kft. 

Termékfejlesztési díj: Adalékmentesen Kft. 

Kiváló partneri díj: Pick Szeged Kft. 

Közösségi Hatás díj: ChocoMe Kft. 

Ügyfélszolgálati Kiválóság díj – tartós élelmiszer kategória: Törley Pezsgő Pincészet Kft. 

Ügyfélszolgálati Kiválóság díj – frissáru kategória: Petheő Kert Kft. 

Együttműködési Kiválóság díj: Unilever Magyarország Kft. 

“Ezúton is köszönjük beszállító partnereinknek a felénk tanúsított hozzáállást. Szeretnénk, ha ez a díjazás hagyománnyá válna és a jövőben minél több új kategóriát is be tudnánk vezetni, amiben a szállítók kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a legjobb vásárlói élményért. Nagyon örülök, hogy a visszajelzések alapján már most igen fontos helyen rangsorolták a szállítók ezen kezdeményezésünket” – mondta el Szalma Rita. 

- bdpst24.hu

Check Also

Gyermekvédelemben élő fiatalok számára biztosít karrierlehetőséget a JYSK

A JYSK Magyarország kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, különösen a hátrányos helyzetű fiatalok támogatását. …