A VYTAL, EURÓPA LEGNAGYOBB DIGITÁLIS REDOBOZ RENDSZERE

  • A WOLTTAL EGYÜTTMŰKÖDVE BELÉP A MAGYAR REDOBOZ PIACRA
  • Mivel Magyarországon egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az többször használatos megoldások, a Vytal a Wolttal szorosan együttműködve lép piacra Budapesten.

A kezdeményezés célja, hogy az elkövetkező években csökkenjen az egyszer használatos csomagoló anyagokból származó hulladék. A Vytal a felhasználók számára ingyenes, amennyiben a doboz 14 napon belül leadásra kerül egy Vytal partnernél. A betétdíjat egy digitális rendszer váltja ki.

„Nagyon izgatottak vagyunk, a magyar piacra lépéssel kapcsolatban. Egész biztosak vagyunk benne, hogy a Budapestiek készen állnak jelentősen csökkenteni az egyszer használatos hulladék mennyiségét, amennyiben megfelelő alternatívát kapnak erre” – mondta Bihari Marcell, a Vytal magyarországi terjeszkedésének vezetője.

A Vytal minden típusú ételre és italra kínál többször használatos alternatívát, az egy és kétrészes dobozoktól, a poharakon át, a Burger, Pizza és Sushi-dobozokig bezárólag. A Wolt-tal kötött stratégiai partnerségnek köszönhetően a felhasználóknak lehetőségük van rá, hogy a Wolton keresztül Vytal dobozokban rendeljenek kiszállításra szánt ételeket, feltéve, hogy az adott étterem Wolt és Vytal partner is egyszerre.

“Örömmel egyesítjük erőinket a Vytallal, egy díjnyertes, innovatív fenntarthatósági startuppal. A Woltnál folyamatosan keressük a környezetbarát gyakorlatokat, amelyeket beépíthetünk szolgáltatásaink közé. Azáltal, hogy olyan innovatív, fenntartható vállalatokkal működünk együtt, mint a Vytal, jelentős lépést teszünk az ételkiszállítás környezeti hatásainak csökkentése felé, ezzel tovább erősítve küldetésünket, hogy az ételkiszállítás ne csak kényelmes, hanem környezettudatos is legyen. Ez a partnerség jelentős mérföldkövet jelent ezen az úton és új mércét állít fel a fenntarthatóság terén az ételkiszállítási ágazatban.” – mondta Hartyanyi Orsolya, a Wolt Magyarország ügyvezetője.

A projektben elsőként résztvevő étteremlánc a Hummusbár, amely rövidesen minden budapesti éttermében fogad majd rendeléseket Vytal dobozban is.

A Vytal izgatottan várja a további megkereséseket éttermektől, kávézóktól, étkezdéktől, fesztiváloktól és irodáktól is.

- bdpst24.hu

Check Also

Budapestre érkezett a világhírű Monet – The Immersive Experience kiállítás

Megérkezett Budapestre a világhírű Claude Monet immerzív kiállítás (Monet – The Immersive Experience), amely számtalan …