Önt ki inspirálta legjobban Debrecenben?

Folyamatosan érkeznek a jelölések A város arcai pályázatra, de még november 3-ig várjuk a történeteket azokról az egyéniségekről, akiknek valamiért köszönettel tartozunk. A gyerek tánctanára, a focipálya melletti kürtöskalács árus, a jóga oktató… bárkit jelölhet, akit úgy érez, megérdemli, hogy az egész város megismerje.

 A Debreceni Advent idején több méter magas falra kerülnek fel kivetített portréfotók azokról a debreceni vagy debreceni kötődésű emberekről, akiket a közönség jelöl. Keressük a háttérben tevékenykedő, elismerésre méltó személyeket, és azokat a debreceni közösségek mögött álló embereket, akik a környezetünkben munkálkodnak, és talán nem is sejtik, milyen nagy hatással vannak az életünkre, mindennapjainkra. Olyan egyéniségeket keresünk, akik valamilyen módon hatottak ránk, és előre mozdították az életünket, akiken keresztül meg tudjuk élni a közösséghez tartozást, és meghatározzák azt az eseményt vagy környezetet, mely összefog minket.

Keressük a tanító nénit, a szotyi árust, a buszsofőrt, a professzort és mindenkit, aki meghatározta Önt és meghatározza a közösséget. A portréfotókat, melyek a belváros egyik épületén lesznek majd láthatóak az ünnepi hétvégék ideje alatt, Debrecen egyik legjobb portréfotósa, Jakkel Rudolf készíti az adventi eseményhez.

Önnek is eszébe jutott valaki? Van egy kedves története? A jelölt személyt és a hozzá kapcsolódó személyes történetet vagy indoklást a sajto@fonixinfo.hu e-mail címre vagy a www.facebook.com/debreceniadvent oldalra küldött privát üzenetben kérjük elküldeni november 3-áig.

 

- bdpst24.hu

Check Also

A következő nemzedékek reálértelmiségét nevelik

most őket díjazzák 2,5 millió forinttal 24. alkalommal lehet jelölni a reáltárgyak legjobb oktatóit a …