Megérkezett a BEAR 2™ Body és BEAR 2™ Eyes&lips 

  • Vigyázat, újabb medvetámadás!

A FOREO néhány hónappal ezelőtt piacra dobta a piac egyik leghatékonyabb mikroáramos készülékét, a BEAR továbbfejlesztett változatát. A BEAR 2 mikroáramos tonizáló készülék feszesíti az arc kontúrjait, kisimítja a ráncokat és fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek. A termékcsalád most tovább bővült, így mostantól a BEAR 2 előnyeit a test teljes területén, illetve a szem- és a száj környéki finom bőrfelületeken is élvezhetjük!

FOREO BEAR 2 body

A termékcsalád újítása a FOREO BEAR 2™ body, amely formás és sima bőrfelszínt ígér. 

A készülék klinikailag bizonyítottan feszesíti az izmokat és a bőrt a test különböző pontjain, láthatóan csökkenti a megereszkedett bőrt, valamint kisimítja a finom vonalakat és ráncokat. A mikroáram és a T-Sonic pulzációk együttes erejének köszönhetően megküzd a makacs narancsbőrrel is, a combokon, a fenéken és a hason. 

A mikroáram és a T-Sonic pulzációk kombinációja támogatja a nyirokkeringést is, továbbá fokozza a bőrápolási termékek felszívódását és hatékonyságát. A mikroáram klinikailag bizonyítottan serkenti a kollagén- és elasztintermelést, így feszesíti és kisimítja a bőrfelszínt, és javítja a narancsbőr állapotát.  

Mindemellett a FOREO BEAR 2 body támogatja a mikrocirkulációt, alapvető tápanyagokkal látja el a bőrsejteket; javítja a bőr regenerálódó képességét, egyenletes pigmentációt eredményez és nem utolsó sorban egészségessé és ragyogóvá teszi a bőrt. 

FOREO BEAR 2™ eyes & lips 

A BEAR termékcsalád új szereplője az innovatív FOREO BEAR 2™ eyes & lips készülék is, amely csökkenti az öregedés kezdeti jeleit a szem és a száj körül. A mikroáramos tonizáló készüléket a FOREO SUPERCHARGED Eye & Lip Contour Booster vezető készítménnyel együtt javasolt használni.

A rendkívül hatékony FOREO BEAR 2 eyes & lips klinikailag bizonyítottan minimalizálja a szem körüli finom vonalak, ráncok megjelenését és a bőr megereszkedését; valamint a Lifting Microcurrent, a Tapping Microcurrent és a T-Sonic pulzációk együttes erejével láthatóan feltölti az ajkakat. A készülék tartozéka az újratölthető szérumkapszula, melynek köszönhetően könnyen tárolható és adagolható a kezeléshez szükséges vezető szérum.   

Akárcsak a termékcsalád többi tagja, a FOREO BEAR 2 eyes & lips készülék is növeli a kollagén- és az elasztintermelést, támogatja a mikrocirkulációt és a nyirokkeringést, valamint alapvető tápanyagokkal látja el a bőrsejteket. Így fokozza bőr regenerálódó képességét, egyenletes pigmentációt eredményez és visszaadja bőröd fiatalos ragyogását. 

Az új FOREO SUPERCHARGED Eye & Lip Contour Booster szérum bőrgyógyászatilag tesztelt, koncentrált, vegán és állatkísérletektől mentes formula, amely 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Alkotóelemei között megtalálható a koffein, a magas antioxidáns hatású áfonyakivonat, a hidratáló rózsavíz, a feszesítő niacinamid, illetve a regeneráló B5 vitamin. A prémium formula gyorsan felszívódik, s azonnal ragyogóvá teszi a szemkörnyéket és kiemeli az ajkakat.   

A FOREO új BEAR 2 eszközeit keresd a FOREO webshopjában!

- bdpst24.hu

Check Also

Megérkezett az új befektetési portfólió, a onemarkets Fund az UniCredit Bankhoz

Az UniCredit kiterjeszti a onemarkets Fundot Közép- és Kelet-Európában. Az új alapcsalád erősíti az ügyfeleknek …