Itt az új KIWI™ kollekció a FOREO-tól

  • Eltömődött pórusok, mitesszerek, nincs menekvés!

A FOREO, a világ vezető orvosi bőrtechnológiai márkája bemutatta a KIWI™ kollekciót: a KIWI™ derma egy gyémántszemcsés mikrodermabráziós, vákuumos pórustisztító, amely kiegyenlíti a bőr textúráját, csökkenti az öregedési foltokat és ráncokat, így fiatalosabb és üdébb megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek. Érkezik továbbá a KIWI™ is: a vákuumos mitesszer eltávolító a vákuum erejével kiszívja a pórusokból a rejtett (vagy nem is annyira rejtett) szennyeződéseket.

KIWI™ derma

A KIWI™ derma egy gyémántszemcsés mikrodermabráziós készülék, amely kiegyenlíti a bőr textúráját, csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát, így fiatalosabb megjelenést ad a bőrödnek. A KIWI™ derma a világ első olyan mikrodermabráziós készüléke, amelyhez nincs szükség cserefejre, hiszen kezelőfejei orvosi minőségű acélból és Adamas gyémántból készülnek. A piacon lévő hasonló bőrfiatalító készülékekkel ellentétben a KIWI kezelőfejei az idő előrehaladtával sem kopnak vagy tompulnak el.

A KIWI™ derma-t alapos fejlesztés után, több ezer arcon tesztelte a FOREO a tökéletesen kalibrált vákuumszívó technológiáért. A készülék egyszerre kíméletes a bőrhöz és hatékony a szennyeződések ellen.   

A vákuumos tisztítás létfontosságú szerepet játszik a mikrodermabrázió folyamatában, fokozza annak hatékonyságát és előnyeit. A finom bőrcsiszolás egy nem-invazív eljárás, amely kíméletesen leradírozza az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket, serkenti a véráramlást és a kollagéntermelést, míg a vákuumszívás segíti a hámlasztási folyamatot azáltal, hogy azonnal felszívja a bőr felszínén lévő, elhalt hámsejteket és kiszívja a pórusokból a szennyeződéseket. Emellett elősegíti az oxigén és az alapvető tápanyagok eljuttatását a bőrsejtekhez, ezzel fokozva a kollagéntermelést és javítva a bőr természetes regenerálódási folyamatát. 

A KIWI™ derma 6 intenzitási fokozattal rendelkezik, így a bőr igényeinek megfelelően az arc különböző területeire szabható a kezelés. Három különböző Adamas gyémántfej választható: az egyik a finom vonalak és a pigmentációs foltok csökkentésére, egy másik a T-zóna precíz hámlasztására, a harmadik pedig az arc érzékeny területeinek gyengéd hámlasztására szolgál.

A KIWI™ derma eszközzel a FOREO egy hármas technológia kombinációjával nyújt megoldást az öregedő bőr panaszaira: a mikrodermabrázió kíméletesen eltávolítja a matt, sérült, egyenetlen felső bőrréteget, hogy feltárja az alatta lévő friss és ragyogó bőrfelszínt. A tökéletesen kalibrált vákuum „kiüríti” a megtelt pórusokat, így azok tökéletesen megtisztulnak és csökken a számuk. A T-Sonic™ masszázs javítja a mikrokeringést és a nyirokelvezetést, mellyel segít elhalványítani a pigmentációt és csökkenti a puffadást.

KIWI™

A KIWI™ a leggyorsabb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb készülék, amely tökéletesen kalibrált vákuumszívást és kék LED-et használ a mélyen gyökerező mitesszerek, fehér mitesszerek, olaj és egyéb szennyeződések kíméletes, mégis hatékony eltávolítására. A hatástalan mitesszer eltávolító tapaszok, pattanás elleni készítmények ideje lejárt! A KIWI™ a kék LED-nek köszönhetően percek alatt megtisztítja a bőrt és megelőzi a jövőbeli pattanások kialakulását, miközben elpusztítja a bőr alatt megmaradt baktériumokat. A kezelést követően a pórusok mérete is csökken, hiszen azok a mélyen lévő szennyeződésektől tágulnak ki, melyeket eltávolítva vissza tudnak zsugorodni az eredeti méretükre. Mivel a készülék tisztítja és átmenetileg megnyitja a pórusokat, így segíti a bőrápoló készítmények összetevőinek hatékonyabb felszívódását is. 

A FOREO innovatív bőrápolási készülékeit keresd a www.foreo.com weboldalon.

- bdpst24.hu

Check Also

Szerte a világban népszerű az amerikai magyar „nyomokat” bemutató applikáció

Három éve indult útjára a digitális “jenki huszár”, azaz a Hello HuGo nevű applikáció, amely …