Tesla: A kis fekete a lakberendezésben

  • Stílusos és okos design tippek a Teslától

Otthonunk nem csupán egy hely, ahova aludni járunk, vagy ahol elvégezzük a házimunkát – otthonunk a személyes szentélyünk, ami tükrözi egyéniségünket és stílusunkat. A modern lakberendezésben a technológiai eszközöknek is helyet kell találnunk, amelyek nem árt, ha praktikusságuk mellett esztétikusak is! Mutassuk meg merész oldalunkat, használjunk bátran fekete tárgyakat, hiszen ezek számos lakberendezési stílushoz passzolnak. Jöjjön egy válogatás, okosotthon eszközökből, fekete színben!

Otthonunk fekete színnel való dekorálás tökéletes módja annak, hogy kifejezzük egyéniségünk merész oldalát. Az erős, robusztus árnyalat garantáltan drámai hatást nyújt a belső terekben. Mivel kezdetben nehéz eltalálni az arányokat, érdemes először kicsiben gondolkodnunk. Ahelyett, hogy nekiállnánk átfesteni a nappali falát sötétre, egészítsük ki a már meglévő dekorelemeinket: egy-egy fekete képkeret, gyertya, fekete mintás díszpárnahuzat szembetűnő változást hozhat, és karakteresebbé teheti otthonunknak. 

Ha pedig szeretnénk összekötni a kellemest a hasznossal, és nem csak stílusosabbá, de okosabbá tennénk otthonunkat, érdemes lehet körülnézni az okos eszközök piacán, hiszen ma már számos szemet gyönyörködtető megoldással találkozhatunk, modern fekete színben is!

Tiszta levegő – stílusosan

Igazi aduász; egy légtisztító, amely nem csupán otthonunk levegőjének biztonságáról gondoskodik, de jól mutat majd a nappali sarkában is. A Tesla okos légtisztítója minimál dizájnjával tökéletesen illeszkedik bármelyik modern enteriőrbe. A beépített 3-az-1-ben szűrő, az UV-lámpa és az ionizátor a porszemcsék 99,95%-át eltávolítja. Ez az elegáns kiegészítő a szagok, a pollenek és a levegőben terjedő vírusok és baktériumok ellen is sikeresen veszi fel a harcot.

Új családtag, aki szereti a házimunkát

…és ha a levegő már tiszta, jöhet a padló! Egy okos robotporszívóval minimális megerőltetés mellett is mindig makulátlan otthonba érkezünk haza. A dizájnos robotporszívóval lehetőségünk nyílik akkor is rendbe tenni a lakást, amikor épp az irodában ülünk, úton vagyunk, vagy nyaralunk. Az okostelefonos alkalmazáson keresztül távolról indíthatunk tisztítást, de az okoskészülék előre beütemezett időpontokban és zónákban is kitakarít helyettünk. A felmosás funkciónak hála pedig egy kompakt, ezzel együtt mutatós segítőtársat tudhatunk magunknak.

Öngondoskodás modern köntösben

Nem kell többé a szekrény alá rejteni a mérleget, hiszen a fekete színben kapható okosmérleg lenyűgöző kialakításának és praktikus funkcióinak hála minden stílusos és modern otthon tökéletes tartozéka lesz. A mérleg 18 különböző érték mérésére képes, többek között a fehérjeszintet, a metabolikus kort és a testzsír-indexet képes meghatározni. A mérleg az összes értéket továbbítja az alkalmazásba, ahol könnyedén nyomon követhetjük a változásokat.

Az öngondoskodás azonban nem áll meg itt. Egy fekete keretes tükör vagy csaptelep mellé remekül passzol a Tesla okos szónikus fekete fogkeféje. A 4 féle tisztítási móddal változatossá tehetjük a mindennapos fogmosási rutint, a megfelelő hosszúságú tisztításról pedig a 2 perces időzítő gondoskodik. Fogmosási szokásainkat az alkalmazás segítségével egyszerűen ellenőrizhetjük.

Nem kell tehát amiatt aggódjunk, hogy otthonunk okosítása egyet jelent majd azzal, hogy robosztus és ízléstelen gépek költöznek majd a házba. A Tesla okos készülékei dizájnos kialakításuknak hála organikusan illeszkednek bármely trendi enteriőrbe. Legyünk bátrak, legyünk stílusosak, és merjük megmutatni magunkat otthonunkban is.

Teslasmart.com    

Tesla Smart FB         

 Tesla Smart Instagram

- bdpst24.hu

Check Also

Játsszunk EGYÜTT a Néprajzi Múzeumban!  

Gyereknap, ahol a szülők is gyerekek lehetnek!  2024.05.26. 11:00-17:00 A Néprajzi Múzeum 2024. május 26-án …