Soha nem látott felvétel: Így nézett ki Oroszlán Szonja és Szabó Győző a Valami Amerika castingján

  • A 22 évvel ezelőtti felvételre mindkét színész máshogy emlékszik. 

2002-ben egy csapásra ismerte és szerette meg az ország a Valami Amerika két főszereplőjét, Oroszlán Szonját és Szabó Győzőt. A páros most felelevenítette a kezdeteket, hiszen feltűnnek a Valami Amerika sorozat változatában is, ami most szerdán kerül fel az RTL + felületére. „Várnai Ákos a három filmben kicsit én voltam, belevittem a saját dolgaimat, saját szabógyőzőségemet… Itt pedig jövök, és újra egy kicsit Ákos leszek megint, meg egy kicsit Győzős is” – mondta a színész a Fókuszbanaki a szerep kedvéért hónapokat töltött azzal, hogy megszabaduljon 9 évnyi drogfüggőségétől.

A film szereplőválogatásakor készült videójukra mindketten emlékeznek. Oroszlán Szonja és Szabó Győző azonban nemcsak erről meséltek, hanem első közös, a filmbe készült igencsak pikáns jelenetük forgatását is felelevenítették. A teljes interjú, valamint a 22 évvel ezelőtti casting felvétel a https://rtl.hu/video/2023/10/17/oroszlan-szonja-szabo-gyozo-valami-amerika-film-nosztalgia linken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

Újra hentesnek állt Gáspár Győző

Visszatért a kezdetekhez Gáspár Győző. Kevesen tudják, de Győzike eredeti szakmája hentes volt. A zenész elárulta, hogy …