Nagy sikerrel zárult a Mindennapok Női Szemmel Egyesület kampánya

  • elegáns konferenciára várják a résztvevőket 

Augusztus 8. és szeptember 20. között egészségmegőrző versenyt hirdetett a Mindennapok Női Szemmel Egyesület annak érdekében, hogy felkutassa, mitől lehet izgalmas és élvezetes a testi és a lelki egészségünk megőrzése. A kreatívabbnál kreatívabb pályázatok készítőit egy elegáns konferenciára és díjátadóra hívják, ami október 16-án, illusztris környezetben kerül megrendezésre. 

Összesen 131 pályamű érkezett be a Mindennapok Női Szemmel Egyesület  “Egészségügyi prevenció a családokért – Hogy anya nagymama, apa nagypapa lehessen!”  című pályázatára, melyben a szervezet arra a fontos kérdésre kereste a választ, hogyan lehet szerethetővé és tartóssá tenni az egészséges életmódot vagy életmódváltást, megelőzve a nagyobb betegségeket és a korai halálozást. Elsősorban olyan családanyák jelentkezését várták, akiknek valamilyen kreatív formában sikerült elérniük, hogy a párjuk, gyerekeik, szüleik vagy éppen saját maguk hogy többet mozogjon, egészségesebben étkezzen, jobban figyeljenek oda lelki egészségére.

A beérkezett videós és fényképes pályázatokat Király Nóra, a Mindennapok Női Szemmel Egyesület elnöke, Baksai Tímea a Harkányi Psoriasis Centrum marketing vezetője, Vajda Zsuzsanna vegán életmódtanácsadó és Horváth-Boros Klára értékelte, akit a Kálci receptjei című gasztorblogról ismer a közönség. Fontos szempont volt a kreativitás és az, hogy a jelentkező ötletével tartós eredményt érjen el. A pályaművekre a szakma képviselői mellett a közönség is szavazott. Összesen több mint 5500 szavazat érkezett érkezett a pályázatokra. 

A Mindennapok Női Szemmel Egyesület csapata nem pihen és máris egy újabb fontos ügy mellé állt: egy sok embert érintő betegség megelőzésére hívja fel a figyelmet. A „Prevencióval a rák megelőzéséért – aktivitással a hosszú életért”  című konferencia egy jó alkalom arra, hogy hasznos ismereteket, hétköznapi tippeket adjon át a prevencióval kapcsolatban és díjazza azokat, akik a mindennapi életben is sokat tesznek azért, hogy a családtagjaik hosszú távon egészségesek maradjanak. Az eseményre október 16-án kerül sor a Rudas Bisztróban, ahol Dunára néző panoráma és csodálatos ételek felszolgálása mellett nyújtják át a “Egészségügyi prevenció a családokért – Hogy anya nagymama, apa nagypapa lehessen!” pályázat értékes nyereményeit. 

www.noiszem.hu

- bdpst24.hu

Check Also

Fehér tetővel küzd a felmelegedés ellen ez a borászat

A tervezők egyedülálló építészeti megoldást választottak a hőmérséklet szabályozására Esztergom fölött bújik meg az a …