MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁVAL FEJLESZTŐ CÉGEK PÁLYÁZATÁT VÁRJA A MAGYAR TELEKOM

A hazai vállalatok nagy része gondolkodik vagy már aktívan fejleszt mesterséges intelligenciával, amely komoly előrelépést jelenthet, ugyanakkor egyik pillanatról a másikra felboríthatja az erőforrás- és kapacitástervezést. Számukra nyújt lehetőséget a Magyar Telekom októberben induló pályázata. Olyan cégek jelentkezését várják, akik már elindították a mesterséges intelligencia használatával összefüggő, vagy használatára irányuló fejlesztéseiket, és ehhez szeretnék bővíteni fejlesztői környezetüket, szerverinfrastruktúrájukat. A pályázat nyertesei egy éven keresztül térítésmentesen kapnak hosting szolgáltatás a Telekomtól a szerverkapacitásuk bővítéséhez. 

A Magyar Telekom 2023. október 9-e és november 17-e között várja a jelentkezéseket a pályázat felületén, ahol a vállalatra és kapcsolattartásra vonatkozó adatok megadásával, valamint a pályázati dokumentáció beküldésével lehet jelentkezni. 

A pályázóknak több feltételnek is meg kell felelniük: mesterséges intelligenciát alkalmazó K+F tevékenységet végeznek, legalább két éve működnek és minimum tíz embert foglalkoztatnak teljes munkaidőben. A bírálatnál előnyt élveznek azok a pályázók, akik jelentős digitális transzformációs erővel bíró fejlesztésekkel járulnak hozzá a hazai gazdaság erősödéséhez, versenyképességéhez, továbbá ezekben a fenntarthatóság szempontjait is érvényesítik. A pályázati feltételeknek megfelelő jelentkezők közül a Magyar Telekom szakmai zsűrije választ ki három vállalatot, akik egy éven keresztül térítésmentesen vehetik igénybe a Magyar Telekom – fejlesztői környezet kialakítására tökéletesen alkalmas – Virtuális szerverbérlés XL csomagját.

„Már a hazai vállalatok is ráléptek arra az útra, hogy a mesterséges intelligenciában aktívan gondolkodnak, fejlesztenek, kísérleteznek. Ehhez rugalmasan igazodó fejlesztői környezetre, könnyen skálázható szerverinfrastruktúrára van szükség. Prémium IT megoldásokkal a Magyar Telekomnál már arra az időszakra készülünk, amikor a mesterséges intelligencia natív módon lesz a hétköznapjaink része. Az ehhez vezető úton pedig örömmel támogatjuk azokat a partnereket, akik szintén abban érdekeltek, hogy a magyar gazdaság szereplői minél versenyképesebben tudják kihasználni az AI-ban mutatkozó lehetőségeket” – mondta Gonda Gábor, a Magyar Telekom Vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese. 

További részletek és a pályázat beadása:

https://www.telekom.hu/vallalati-megoldasok/szolgaltatasok/hosting/palyazat

- bdpst24.hu

Check Also

Feltakarás / Géczi János dekollázsai

július 19. – október 6., Műcsarnok Géczi saját interpretációja szerint neki máig a természet a …