A régióban egyedülálló kompetenciaközpont kínál hosszú távú karrierperspektívát Sopronban 

Július elején nyitotta meg új irodáját a soproni Körházban a VELUX Magyarország Kft. Az Online Értékesítési Szervezet és a Globális Logisztikai Készletgazdálkodási Részleg (GOF) a nyelvi, kommunikációs és logisztikai tudás összeadásával a szektorban és régióban egyedülálló kompetenciaközpontot hozott létre, amely kiemelkedő lehetőséget biztosít majd a környékbeli szakembereknek és álláskeresőknek, valamint a terület iránt érdeklődő diákoknak. A kompetenciaközpont egyúttal a tapasztalatok, ötletek megosztásával új perspektívák felfedezésére biztosít lehetőséget a dán tulajdonú, piacvezető tetőablak-gyártó vállalat számára.

A VELUX Magyarország Kft. soproni csapata izgalmas és versenyképes karrieralternatívát kínál a logisztika, vevőszolgálat vagy projektmenedzsment iránt érdeklődő munkavállalók számára, hosszabb távon pedig szeretne együttműködésbe kezdeni a Soproni Egyetemmel és a helyi logisztikai szakiskolával. A központ célja, hogy segítse az olyan kompetenciák kialakítását, amelyekkel a fiatal tehetségek a jövőben a VELUX Cégcsoport fenntarthatósági értékei mentén tudnak majd részt venni a munkafolyamatokban.

A nemrég átadott kompetenciaközpontban az Online Értékesítési Szervezet az angol és német nyelvű piacok vevőszolgálatát támogatja, valamint az ezzel kapcsolatos adminisztratív, illetve projektmenedzseri feladatokat látja el. A Globális Logisztikai Készletgazdálkodási Részleg pedig a piaci készletek, raktárak feltöltéséhez szükséges folyamatokat irányítja Magyarországról, három régióban.

A kompetenciaközpontban a külön-külön is értékes tudással rendelkező részlegeknek lehetőségük lesz a tapasztalatok, ismeretek és ötletek egymás közti megosztására, a látókör szélesítésére. Mindezt egy támogató közegben és egy olyan modern irodai környezetben tehetik meg, ahová örömmel járnak be dolgozni” – mondta el Rudasits Ákos, az Online Értékesítési Szervezet egyik vezetője.

Az irodák és közösségi terek kialakításakor külön szempont volt, hogy korszerű, a hibrid munkavégzés elterjedése óta megváltozott munkahelyi igényeknek is megfelelő, egészséges munkakörnyezetet alakítsanak ki sok napfénnyel és barátságos terekkel.

A kollégáink által felhalmozott tudás kivételes értékkel bír a VELUX számára és a régióban is különlegesnek számít. A kompetenciaközpontban összesen 14 különböző nyelven folyik a kommunikáció a logisztika és a vevőszolgálat területén” – mondta el Streja Ilka Katalin, a GOF Régióvezetője. „A központ kiépítésével célunk ennek a tudásnak az összehangolása és kiaknázása, valamint a jövő tehetségeinek felkarolása és munkavállalóink megtartása. Hiszünk abban, hogy a modern munkakörnyezet, a nálunk megszerezhető tudás, valamint a hosszútávú, érdekes lehetőségek képesek valós karrieralternatívát kínálni a nyelveket beszélő, ambiciózus egyetemisták számára is.

https://www.velux.com/ 

- bdpst24.hu

Check Also

Kibővíti együttműködését az Ökumenikus Segélyszervezet és a Provident

A pénzügyi tudatosság fejlesztése és a tudatos öngondoskodás kiemelten fontos az életminőség javításában, különösen azokban …