A Webshippy korábbi country managere a Growww Digital új értékesítési és marketing igazgatójaként folytatja

Az e-kereskedelmi üzletágban ismert és elismert szakember, Paál Katalin szeptembertől a CEE régió egyik vezető ügynökségéhez, a Growww Digitalhoz csatlakozott. Feladata az értékesítési, üzletfejlesztési és marketingfolyamatok irányítása.

“A Growww Digitallal immáron tíz éve segítjük a regionális ambíciókkal rendelkező e-kereskedők piaci terjeszkedését. Nagyon örülünk, hogy Katica személyében egy, az e-kereskedelemben többéves tapasztalattal rendelkező szakember vezeti az összevont értékesítési- és marketing területeink összehangolt működését a jövőben.”

Szabó László, ügyvezető partner, Growww Digital

Paál Katalin 2008 óta van jelen a hazai, cseh, szlovák és román B2B világban.  Karrierjét interregionális tematikával, később európai uniós pályázatok megírásával, elbírálásával kezdte, majd projektmenedzsmenttel folytatta.

Korábban a Csomag Plusz kuponügynökség először magyarországi, majd később romániai irodák vezetéséért felelt, legutóbb pedig a Webshippy szlovák és cseh country managere volt. Karrierje során számtalan webáruház stratégiájába nyert betekintést, tapasztalataival egyidejűleg támogatta a magyar, a cseh, szlovák és lengyel piacok szereplőit.

Miután a Webshippy Fulfillment elindította a külföldi piacra lépését először Szlovákia, majd Csehország irányába, Katalin vezette a cég nemzetközi terjeszkedését, mint a vállalat country managere.

Paál Katalin

Felvidéki gyökereinek, regionális szemléletmódjának, valamint a webáruházakat támogató szakmai múltjának köszönhetően otthonosan mozog a nemzetközi, elsősorban magyar-szlovák-cseh üzleti és kereskedelmi folyamatokban. 

Mindez szilárd alapot teremtett ahhoz, hogy Szabó Lászlóval, a Growww Digital ügyvezetőjével közös célokat tűzzenek ki és további sikereket érhessenek el a Growww Digital e-kereskedelmi partnereinek a magas szintű kiszolgálásával.

„Lacival mindketten személyes missziónknak tekintjük a magyar e-kereskedők regionális szintű támogatását. Örülök, hogy most már a Growww Digitallal együtt erősíthetjük üzleti sikereiket a hazai és külföldi piacokon is!”

Paál Katalin, értékesítési és marketing igazgató, Growww Digital

www.growwwdigital.com

Paál Katalin Linkedin 

- bdpst24.hu

Check Also

Netrisk: a vizet tartják a legnagyobb veszedelemnek a lakásbiztosításoknál

Gondot okozhat a havazás Az elmúlt napokat jellemző télies, havas időjárás ismét megmutatta, hogy érdemes …