Jeges víz zúdult Kollányi Zsuzsi nyakába legújabb klipje forgatásakor

  • Az énekesnő az ’Elveszett’ című dalához forgatott klipet, amelynek zuhanyzós jelenetét a jeges víz alatt töltötte.

Nem ismer lehetetlent Kollányi Zsuzsi, aki legújabb dalát mindössze pár óra alatt írta meg kollégája, Szűcs Norbert közreműködésével. „A dal alapvetően egy pályázatra készült, Szűcs Norbi összerakta az alapot, reggel 9-kor megmutatta, 10:30-ra pedig megírtam hozzá a szöveget. Remekül tudunk együtt dolgozni, de nemcsak ő, hanem én is viszonylag gyorsan dolgozom.

Rengeteg érzés van bennem, amiket dalszövegben élek meg. Nagyjából egy óra alatt képes vagyok szöveget írni” – árulta el a három gyermekes édesanya, akinek legújabb dalát egy felfokozott lelkiállapot ihlette. „Ezt a szöveget abszolút empirikus élmény ihlette, egy kapcsolatom általam megélt hullámvasútjáról, odaadásról, szerelemről, csalódottságról, elhagyatottságról szól. Totálisan szakítós dal. Mindannyian éreztünk már ilyet. Bár senkinek nem kívánom” – tette hozzá az énekesnő, aki a klipforgatásba is beleadott apait-anyait. „A klip Fái András és Mayer Zoltán kreatív koncepciója alapján készült, abszolút tükrözi az én ízlésemet.

 

A forgatás gördülékenyen ment, igaz, volt egy kevésbé kellemes része. Bár előző nap kérték a stúdiót, hogy kapcsolják fel a bojlert, mert az egyik jelenetben a zuhany alatt fogok állni, ez valahogy elmaradt. Mindenki próbált róla lebeszélni, hogy így forgassunk, de nálam erről szó sem lehetett. Megcsináltam így is a jelenetet és bár nem látszik, a jeges zuhany alatt végig dideregtem.

A végeredményt látva is azt mondom, megérte!” – tette hozzá Kollányi Zsuzsi, aki az év végére is tele van tervekkel. „Nagyjából 20 dalom van, két albumnyi anyag, amit ki kellene adni. Emellett egyre többet foglalkozom az önfejlesztéssel, a gyermek-pszichológiával, így tervben van egy konzulens képzés, ahogy a hangmérnökség felé is kacsintgatok. A nyelvtanulást sem szeretném elhanyagolni, francia kéttannyelvűbe jártam, jó lenne újra folyékonyan használni ezt a nyelvet. Tele vagyok tervekkel, meglátjuk ezek közül mit sikerül idén megvalósítani” – mondta az énekesnő.

- bdpst24.hu

Check Also

Demcsák Zsuzsa dekoltázsa kiverte a biztosítékot: „Ilyet csak operabálba vagy estéjre”

A TV-nézők hölgy tagjai nem nézték jó szemmel a műsorvezető kihívó ruháját, de magasságát is …