Az Ipsilon Group felvásárolta a Creative Dock Hungary-t

  • és többségi tulajdont szerzett a Boarding HR-ben

A Creative Dock Hungary felvásárlásával és a Boarding HR többségi tulajdonának megszerzésével az Ipsilon Group megkerülhetetlen szereplővé vált az új termékek és szolgáltatások felépítésében (venture building), a belső innovációs képességek (innovation acceleration) fejlesztésében és a digitalizáció területén.

Az akvizíció tovább erősíti az Ipsilon Group kompetenciáit és lehetővé teszi, hogy a cég bővítse szolgáltatásait annak az összeadódott tudásnak a révén, ami most létrejött és amivel még hatékonyabban lesz képes kiszolgálni ügyfeleit. Ezek közt eddig is olyan kiváló vállalatok szerepeltek, mint a Dentons, a Ringier, vagy a Magyar Posta.

A Creative Dock Hungary az európai piac egyik legtekintélyesebb venture builder szereplője. Olyan cégek szavaztak neki bizalmat az évek során, mint a Visa, az OTP vagy az MVM. A Creative Dock Hungary a zöldmezős venture building terén is kiválóan teljesít, komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik abban, hogy vállalatokat építsen fel az ötlettől a növekedésig.  

Az Ipsilon Group egyik projektzáróján

A Boarding HR fejvadász, toborzó és szervezetfejlesztő cég többségi tulajdonának megszerzésével – amelynek ügyfelei között olyan vállalatok szerepelnek, mint a Volvo, a Shoptet, vagy a Growww Digital -, a cégcsoport erősít a HR területén is, hiszen akár változásmenedzsmentről, akár cég- vagy terméképítésről van szó, központi szerepben van az ember. 

Az Ipsilon Group az akvizíciók után lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy kihasználják a digitalizáció és vállalkozásépítés területein rejlő lehetőségeket. A cégcsoport mostantól még szélesebb körű termék- és szolgáltatásfejlesztést kínál, ideértve a már említett vállalati innovációt, stratégiai jövőkutatást (strategic foresight), vállalati turnaround-ot, valamint M&A szolgáltatásokat

Az újonnan létrejött cégholding alapítóinak szakmai háttere garancia a partnerség sikerére. 

A cég többségi tulajdonosa Kaprinay Zoltán professzionális cégépítő, több mint 25 éve van az üzleti pályán. A Creative Dock Hungary, a Bónusz Brigád és az Index.hu alapítója, az A38 Hajó első vezetője, korábban a svájci Ringier AG regionális tanácsadója, a Westel900 (ma Magyar Telekom) üzletfejlesztési igazgatóhelyettese. Számos régiós cégvezető tanácsadója, üzleti sparring partenere.

“Olyan régiós innovációs műhelyt hoztunk létre, amely bebizonyította, hogy Magyarországról is tudjuk exportálni a módszertanunkat és valódi innovációt végrehajtani a gyakorlatban is” – emelte ki Kaprinay Zoltán, az Ipsilon Group társalapítója, tulajdonosa.

A cég másik tulajdonosa Schuck Csaba stratégiai tanácsadó több mint 10 év tapasztalattal rendelkezik üzletfejlesztési, vállalatirányitási és pénzügyi területen. Dolgozott többek között a HiVentures és a Széchenyi Egyetem üzletfejlesztési stratégiáin. 

“Az elmúlt években számos cégértékelés után szegezték nekem a kérdést, hogy hogyan növelhető a vállalat értéke. Ma már az üzletfejlesztés mellett, az átvilágítás, értékelés és a cégeladás is a tevékenységünk része, minden területen kiváló regionális szakemberekkel” – mondta el Schuck Csaba, az Ipsilon Group társalapítója és ügyvezetője.

AI szimpózium hazai piaci szereplőkkel, szakemberekkel, gondolkodókkal az Ipsilon Group szervezésében.

Részletek: https://bit.ly/AI_szimpozium

“Zoltánnal és Csabával évek óta dolgozunk együtt, örülök, hogy a Boarding HR az Ipsilon Group család tagja lehet, így az eddigieknél még jobban tudjuk segíteni a cégcsoport ügyfeleit” – osztotta meg Ocskay András, a Boarding HR alapítója és ügyvezetője.

A partnerséggel új korszakba lép az Ipsilon Group, amely elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek teljeskörű innovációt kínáljon az ötlettől a növekedésig saját kreatív módszertanának segítségével.

www.ipsilon.group

- bdpst24.hu

Check Also

ДEVA – Nyárzáró koncert

október 4., péntek, 19:00 – Várkert Bazár, Öntőház udvar Takács Dorina, vagyis Дeva, üstökösként robbant …