Megújult a Vagheggi BALANCE termékcsaládja

  • Professzionális megoldás az egészséges, problémamentes bőrért

A bőrproblémák kezelésében a Vagheggi BALANCE termékcsaládja eddig is hatékonyan vette fel a küzdelmet, most megújult termékei pedig kifejezetten a szeborreás, fénylő és tisztátalan bőrre lettek tervezve. A kozmetikai és otthoni megoldások kombinációt nyújtják és az „UPCYCLED BEAUTY” filozófia nevében arra is figyelmet fordítanak, hogy a termékekhez szükséges alapanyagokat olyan esztétikailag nem piacképes gyümölcsök héjából, rostjából vagy maradékából nyerjék ki, melyek egyébként növényi hulladékként végeznék. 

Szépség arctól testig minden korosztály számára

A bőrhibák nem csak az arcot érintik, hanem testünk különböző területein is megjelenhetnek. A vegyes vagy olajosodásra hajlamos, problémás, tág pórusú bőrnek különleges gondoskodásra van szüksége. A BALANCE termékcsalád kifejezetten a COSMECEUTICA (cosmetica + pharmaceutica) koncepcióra épül, és hatékonyan reagál a bőr igényeire. A felhasznált hatóanyagok tiszta, nagy hatékonyságú molekulák, melyek kulcsfontosságúak a bőr szépségének megőrzésében.

A problémás, zsíros bőr életkortól függetlenül előfordulhat. Ennek oka lehet hormonális egyensúlyhiány, bizonyos életszakaszok, stressz és szmog. A hormonális változások és a genetikai tényezők a tesztoszteronszint növekedésével párosulva fokozzák a faggyútermelést és a bőr mikrobiális egyensúlyának felborulását eredményezik. Ennek következtében a bőrön mitesszerek és pattanások alakulhatnak ki, A BALANCE termékek kifejezetten arra lettek tervezve, hogy minden korban megoldást nyújtson a bőrproblémákra. 

A Vagheggi a BALANCE termékcsalád esetében is minden egyes terméket alapos in vivo és in vitro vizsgálatoknak vet alá, hogy bizonyítsa a hatóanyagok és a termékek hatékonyságát, így a BALANCE termékek valóban eredményt hoznak.

A megújult BALANCE termékcsalád hatóanyagai

Normalizáló komplex: manuka olaj, fekete bors, magnólia. Ez a hatékony komplexum szinte varázsütésre kezeli a problémás bőröd et, csökkenti a faggyútermelést és megakadályozza a pattanások és mitesszerek kialakulását. A teszteredmények igazolják, hogy akár 41%-kal is csökkenthető a bakteriális biofilm és a faggyútermelés.

Kapszulázott szalicilsav: az új technológia révén a szalicilsav most még hatékonyabban és stabilabban hat, miközben a termékek antibakteriális és bőrsimító hatását is fokozza. 

Kolloid kén: az aktív kén stabil formája hatékonyan veszi fel a harcot az aknés bőr problémáival, csökkentve a pattanások és a bőrvörösség által okozott esztétikai hibákat.

EPS Exopoliszacharid: e tengerből származó természetes cukor nem csak mattít, de pórusaidat sem tömíti el. A felesleges faggyút felszívja, és már egy óra alatt mattá és hidratálttá teszi bőröd.

A Vagheggi BALANCE termékcsalád termékei

MÉLYTISZTÍTÓ LEMOSÓ – SZALICILSAV, 200 ml

Hámlasztó hatású lemosó szalicilsavval problémás bőrre. Tisztít, simít és eltávolítja a felesleges faggyút, így a bőr kevésbé fénylik. A test problémás területein is használható.

ARCKRÉM – NORMALIZÁLÓ KOMPLEX, 50 ml

A manuka, a fekete bors, a magnólia és egy tengeri poliszacharid komplexe segít csökkenteni az arc és a test egyes területeinek bőrhibáit. Normalizálja a faggyútermelődést és minimalizálja a pórusokat, matt megjelenést biztosítva.

SZÉRUM – KOLLOID KÉN 5% + NIACINAMID 5%, 30 ml

Intenzív szérum kolloid kénnel és niacinamiddal a tisztátalan, foltos és pattanásos bőrre. Normalizálja a faggyútermelődést és csökkenti a foltok megjelenését az arcon és a test egyes területein.

SZIVACSMASZK – NORMALIZÁLÓ KOMPLEX, 150 ml

Szabályozza a faggyúmirigyek túlzott működését, mélytisztító, pórusösszehúzó hatású, homogenizálja a bőrszínt.

KIT SOS problémás bőrre

Teljes körű kezelés a pattanások, mitesszerek, eltömődött pórus ok és a fokozott faggyútermelődés ellen az arcon és a test egyes területein. Az enzimes szérum serkenti a sejtek megújulását, segít megelőzni és ellensúlyozni a bőrhibákat a tiszta és egyenletes bőrkép érdekében. A tapaszok a szalicilsavnak és a tapaszból felszabaduló növényi kivonatoknak köszönhetően eltüntetik a bőrhibákat és a pattanásokat.

www.vagheggi.hu

Facebook.com/VagheggiHungary

Instagram.com/vagheggihungary/

- bdpst24.hu

Check Also

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb árvize sújtja Kelet-Közép-Európát. Ilyen helyzetben életünk minden területét, így az …