Külső-belső rendrakás – tisztítószer csomagokkal és hasznos tippekkel segít az Egyszülős Központ 

Az Egyszülős Központ „Őszi nagytakarítás” című programjában 100 egyszülős családot támogat több mint 20 ezer forint értékű tisztítószer csomaggal, valamint online felületein egy héten keresztül hasznos tippekkel, tanácsokkal segíti az odalátogatókat a külső-belső nagytakarítás jegyében. 

A csomagokra az ország bármely részéről pályázhatnak az egyszülős családok. A több mint 20 ezer forint összértékű, a mindennapokban használatos takarítószerekkel, mosó- és mosogatószerekkel az őszi nagytakarításhoz szeretnénk segítséget nyújtani.

Szeptember 25-29. között emellett tematikus hetet indítunk az őszi nagytakarítás jegyében. Egy héten keresztül az Egyszülős Központ online felületein különböző tartalmakkal, tippekkel, tanácsokkal találkozhatnak az odalátogatók, amelyek segítséget nyújtanak a szokásos őszi rendszerezéshez.

A külső rendrakás mellett fontos szerepe van a lélek rendezésének, a belső rendrakásnak, a lelki egyensúly és harmónia kialakításának. Ez is hangsúlyt kap az egy hét alatt, a témát pszichológiai szempontból is körbejárjuk, hogy az egyszülősök könnyedebben vághassanak neki a következő hónapoknak.

- bdpst24.hu

Check Also

Kiderül kik leszek A Fort Boyard – Az erőd játékosai

2024-ben érkezik az RTL-re A Fort Boyard – Az erőd, és már az is kiderült, …