Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg 

  • Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható

A technológia fejlődésének köszönhetően egyes konyhai mérlegek már messze túlszárnyalják az elvárásokat. Az okosmérlegek megjelenésével megteremtődött egy olyan kategória, amellyel a felhasználók könnyedén megvalósíthatják a kedvenc hírességeik, vagy sportolóik által ajánlott diétákat. 

A japán gyökerekkel rendelkező márka, a Sencor egyik legfontosabb törekvése, hogy kényelmesebbé és egyszerűbbé tegye vásárlóik mindennapjait. Így született meg az SKS 707x okos konyhai mérleg, amely egy nagyon fontos eszköz lehet azok számára, akik tudatosan kívánnak táplálkozni. 

Tetszetős megjelenés 

A Sencor okosmérlege azonnal magára vonja a tekinteteket. A lekerekített élekkel rendelkező készülék jobb sarkában egy fehér háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző kapott helyet. Elhelyezése és a rajta fehéren megjelenő számjegyek szolid és tetszetős stílust kölcsönöznek a mérlegnek. Nemcsak a látványa, hanem a tudása is lebilincselő. 

Ez az okosmérleg a Bluetooth adatkapcsolat révén könnyedén társhítható az iOS, vagy Android-rendszerű okostelefonokkal. Az ezekre a készülékekre letölthető Sencor Food alkalmazással pedig a felhasználók hozzáférhetnek a világ egyik legnagyobb élelmiszer-adatbázisához, amelyet a Dine4Fit-tel közösen fejlesztettek ki. „Az egészséges táplálkozás hívei így konkrét válaszokat kaphatnak arról, hogy vajon hány szénhidrátot tartalmaz egyetlen egy, a mérlegre helyezett gyümölcs, vagy, hogy mennyi fehérje vagy zsír van egy tisztességesen elkészített steak-ben. Vagyis akár konkrét ételek és fogások részletes tápanyag-összetételét is ellenőrizhetjük” – hangsúlyozta Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője. 

Többféle üzemmód 

Az 5000 grammos maximális terhelhetőséggel és két darab AAA-típusú ceruzaelemmel működtethető készülék többféle üzemmódban használható. Ennek köszönhetően nagy segítség lehet a konyhai előkészületek során. A „Mérlegen” mód az adott élelmiszer súlyának mérésére szolgál, a „Lista” üzemmódban pedig össze lehet adni egyes főzéshez használt hozzávalók tápértékét. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy a Sencor okosmérlege, nemcsak a különféle ételekhez szükséges hozzáválók, hanem akár tej-, vagy víztérfogat mérésére is alkalmas.  

A „Tára” funkció pedig egy igazi aduász lehet a felhasználók kezében, ami jóval könnyebbé és egyszerűbbé teheti az ételek előkészítését. Ezzel ugyanis az alapanyagokat fokozatosan, mindössze egy edényben lehet egymáshoz mérni.  „A „Tára” funkció használatakor az edény tömegét a készülék levonja a teljes tömegből, tehát nem számol a mérésre használt tál súlyával, ami ugyancsak praktikus megoldásnak tekinthető. 

A Sencor okosmérlege praktikus és hasznos segítőtárs lehet a mindennapokban az egészségtudatos táplálkozás híveinek. A készülék kilenc különböző színben érhető el a magyar piacon, amelyek illenek a Metallic termékcsalád korábbi termékeihez. 

- bdpst24.hu

Check Also

Így mobiloznak a magyarok nyáron a Balatonnál

A csúcsszezon az csúcsszezon, a Balaton-átúszás még dob egyet rajta Ahogy nyáron az M7-es autópályán …