Soha nem látott hosszúságú sorban várták az emberek az élelmiszer adomány csomagokat

Tartós élelmiszert, kekszeket, ropit, szőlőcukorkát, csokoládét osztott szombaton a Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes segítő csapata, és a vidámító bohócdoktor csapat. Volt aki a délelőtt 9:30-as adományosztásra reggel 6-kor kezdte a sort, azért, hogy nehogy lemaradjon az élelmiszer segélyről.

Rácz Anett alapítványi vezető elmondta, hogy bár kívülről úgy tűnik, hogy egy – egy ilyen élelmiszer osztás csak csepp a tengerben… mégis a mélyszegénységben élők számára ezek az étel csomagok esetenként életmentő segítséget jelentenek. Az alapítványi önkéntesek és a bohócdoktorok által átadott élelmiszerekkel a nélkülöző családok felnőtt és gyermek tagjai a segítségnyújtás mellett pozitív gondolkodásmódot is kapnak.

Nem hagyunk éhezni senkit! Az alapítvány önkéntes csapata folyamatosan várja családsegítők, védőnők, iskolai dolgozók, segítséget kérő családok jelentkezését a www.matrixalapitvany.hu üzenetküldési felületén, hogy minél többen kaphassanak az életük megkönnyítését segítő adományokból. A Mátrix évente 15 ezernél több adománycsomaggal segíti a bajban lévőket, a cél a nélkülözés csökkentése. Az alapítvány egyik fő célja, hogy a társadalmunkban minden tehetősebb – segíteni tudót – arra ösztönözzön, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a rászorulókat.

- bdpst24.hu

Check Also

INFORMATIKAI RENDSZEREK ÜTEMEZETT KARBANTARTÁSA A TELEKOMNÁL

A Magyar Telekom informatikai rendszereinek ütemezett karbantartása miatt 2024. szeptember 24-én kedden 20 órától várhatóan …