LUSH: Fedezd fel legújabb hajápolóinkat!

  • Ragyogóan egészséges hajra vágysz? Nem is kell többet mondj!
  • Itt jönnek a frizurád megmentői: három vadonatúj hajápoló termék, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket. A te tincseidnek mire van szüksége? Selymesen lágy, regeneráló krémsamponra? Esetleg egy mentolosan friss tengeri sós mélytisztításra?
  • A hajápoló újdonságokat megtalálod onlineüzleteinkben és a Lush applikációban.
Tofu
Krémsampon
4 490 Ft / 90 g-tól

Vegán fehérje? Naná! Mentsd meg a hajad a töredezettségtől ezzel az SLS-mentes samponnal, mely a selyemtofu erejével visszaadja a kezelt haj erejét.

Miért tuti választás a Tofu?
Ez az agavészirupot és fényesítő rizsecetet tartalmazó lágy, krémes sampon új életet ad a tincseidnek, míg a szupersztár selyemtofu erejével visszaadja a kezelt haj erejét. A magas fehérje- és vitamintartalmú Tofu sampon helyreállítja hajad természetes ragyogását, és már egyetlen hajmosás után testet és „frissen a fodrásztól” érzetet ad a frizurádnak.Illat:
Zöldellően friss és megnyugtatóan mohás illatjegyek tökéletes elegye. Ugyanezt az illatot árasztja a Pansy parfüm és a The Olive Branch tusfürdő is.

Így használd:
Sok kicsi sokra megy. Fogj egy kis adagot ebből a selymesen lágy samponból, majd az ujjaid hegyével masszírozd a hajtövekbe körkörös mozdulatokkal, hogy illatosan krémes habbá váljon. Öblítsd le, majd használd a kedvenc kondicionálód. Két használat közt ne felejtsd el rajta tartani a fedelét.

Rehab Salty
Sampon
13 990 Ft / 600 g

Be vagy sózva? Hozd helyre a hajad tetőtől talpig mentolosan friss, enzimes tisztítással! A friss kivi, ananász és mangólé lebontja a szennyeződéseket és az olajat, míg a kézzel begyűjtött durva szemű tengeri só és a mentolkristályok élénkítik a fejbőrt. A Rehab Salty olyan, mintha megnyomnád az újraindítás gombot!

Miért tuti választás a Rehab Salty?
Az ananász, a papaja, a mangó és a kivi olyan enzimeket tartalmaz, melyek lebontják és eltávolítják az elhalt hámsejteket, ezáltal erőteljes hámlasztó hatást adva a samponnak. Ez a tiszta és ragyogó haj titka!

Illat:
A borsmenta, a levendula és a rozmaring olajainak frissítően gyógynövényes illata keveredik gyümölcsös mellékjegyekkel.

Így használd:
Fogj egy adagot, és habosítsd fel nedves hajon. Használd kétszer a teljes rehabért, majd öblítsd le és kondicionálj.

Swell
Sampon
13 990 Ft / 600 g

Egy tégely tengerparti frizura. Ez a tengeri sóból, algából és pacsuliból készült dúsító sampon újra ragyogóvá teszi megfakult fényű hajad.

Miért tuti választás a Swell?
A kézzel szedett tengeri só pompásan dúsítja a lelapult hajat, mert vastagabbá teszi a hajszálakat, a barnamoszat és a cukormoszatnyálka pedig ragyogóvá teszi a hajad – és a napod is. A serkentő mentolkristályoktól olyan lesz a hajmosás, mint egy frissítő csobbanás az óceánba.

Illat:
Frissítő tengeri só és alga, plusz mentolos hullámok.

Így használd:
Fogj egy adagot, és habosítsd fel nedves hajon. Használd kétszer a maximálisan dús és ragyogó hatásért, majd öblítsd le és kondicionálj.

Violet Cream
Hajkondicionáló
4 190 Ft / 100 g-tól
A rezes árnyalatok elrontják a bulit? Ragyogj bátran! Ez a fényesítő kondicionáló csurig van friss citromlével, hidegen sajtolt málnamagolajjal és lilaburgonya-főzettel, melyek platinaszőke ragyogást biztosítanak és elűzik a rezes árnyalatokat. Ez a hidratáló kondicionáló ugyanazon az illaton osztozik közkedvelt Daddy-O samponunkkal, és együtt tutira legyőzik a rezes árnyalatokat!
Miért tuti választás a Violet Cream?
A élénk ibolyaszín kioltja a sárgás árnyalatokat, így hajad garantáltan friss, rezes tónusoktól mentes marad. A szorbit és glicerin alkotta sűrű bázis segít hidratálni a hajad, valamint megemeli a hajszálakat borító külső lemezecskéket, így dús, sűrű hatást kelt.

Illat:
Lélegezd be az ibolya púderesen lila aromáját! Az ibolyalevél-abszolút, a rózsaabszolút és a bergamottolaj egész nap tartós illatot ad a tincseidnek.

Így használd:
Dolgozz el egy mogyorónyi krémet frissen mosott hajon. A termék szándékosan pigmentált, úgyhogy használd körültekintően, és azonnal öblítsd le a felületeket, amelyekkel érintkezett.

Hennaed
Meleg olajos hajpakolás
3 590 Ft / 20 g

Fényes, szikrázó hatás vörös, barna és hennázott hajra. A Hennaed meleg olajos hajpakolás megőrzi a hennázott haj csillogását.

Miért tuti választás a Hennaed?
A hajpakolásban található vörös henna felerősíti hajad természetes színét és ragyogást biztosít a tincseidnek. Az extra szűz olívaolaj erősíti a hajszálakat, az antisztatikus guargumi pedig kondicionál.

Illat:
Mély és földes, a mandulaolaj és a vaníliaabszolút enyhén édes illatjegyével kiegészítve.

Így használd:
Tölts meg egy bögrét forró vízzel (de ne teljesen tele, maradjon egy kis hely a tetején), majd keverd el benne a meleg olajos hajpakolást, míg teljesen el nem olvad. Hagyd hűlni körülbelül 5 percig – vagy amíg meg nem tudod fogni -, és vidd fel száraz hajra. Dőlj hátra és lazíts 20 percig, majd moss hajat sampon

- bdpst24.hu

Check Also

Malterosfiú, eskető pap, borász, teknősmedence-takarító, piackutató

szinte nincs olyan szakma, amit nem próbáltak ki a Quimby tagjai A zeneipar bizony ritkán …