A Private Banking Hungary Díjátadó gálaestjén nívós díjakat vitt el az MBH Bank

A Blochamps Capital gálaestjén díjazták a privátbanki, vagyonkezelési és a prémium banki szakma legjobbjait

Az „Év Privátbanki Szolgáltatója” kategóriában megosztott első helyet ért el az MBH Bank Private Banking. A Blochamps Capital hagyományos, éves gáláján további kategóriákban is díjazták a privát bankot. Az MBH Bank Private Banking megosztva elnyerte az „Év Üzletágfejlesztője” címet, és második helyen végzett a „Kezelt Vagyon Méret” kategóriában. Murvai Ildikó, az MBH Bank prémium szegmensmenedzsment igazgatója „A Magyar Privátbanki Szakmáért” díjban részesült, a bank egy másik szakembere, Barna Brigitta pedig az „Év Senior Privátbankára” díjat vehette át. 

A privátbanki és vagyonkezelési szakma idén is megválasztotta a legkiemelkedőbb teljesítményű szolgáltatókat a Blochamps Capital Díjátadó ünnepségén. A díjátadó különlegessége, hogy a jelölteket maguk a szakma képviselői, tehát a versenytársak értékelik. 

Az idei gálaesten az MBH Bank Private Banking elnyerte az „Év Privátbanki Szolgáltatója” díj megosztott első helyezését, amely az egyik legnagyobb szakmai elismerés az iparágban, hiszen a szolgáltatói munka egész éves eredményeit minősíti a vagyonkezelési és privátbankári szakma igazgatóinak szavazatai alapján. Az MBH Bank Private Banking az eseményen további dobogós helyeket is szerzett: megosztva elnyerte az „Év Üzletágfejlesztője” címet, és a második helyet tudhatja magáénak a „Kezelt Vagyon Méret” kategóriában. „A Magyar Privátbanki Szakmáért” Díjat – annak több évtizedes és magas színvonalú képviseletéért – Murvai Ildikó, az MBH Bank prémium szegmensmenedzsment igazgatója vehette át, míg Barna Brigitta privátbanki szakértőnek sok éves teljesítményét ismerték el az „Év Senior Privátbankára” címmel. 

Azon dolgozunk, hogy munkánkat ne csupán az ügyfeleink, hanem a szakma szélesebb köre is elismerje. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy az immáron egységes MBH Bank Private Banking ennyi nívós díjjal gazdagodhatott, hiszen ez jelentős visszajelzés szakmai teljesítményünkről” – emelte ki Pleschinger Gyula Márk, az MBH Bank Private Banking igazgatója. Hozzátette: „egyúttal szívből gratulálunk minden díjazottnak és további sikeres munkát kívánunk!” 

Az MBH Bank Private Banking a hazai piac legfiatalabb, ugyanakkor az egyik legnagyobb szakértői tapasztalattal rendelkező szereplője. Szolgáltatása 2023 májusában indult a Budapest Bank, a Takarékbank és az MKB Bank egyesülésével, így három szervezet közel harmincéves tapasztalatát és szakmai tudását egyesíti. Az MBH Bank Private Banking üzletága 1 000 milliárd forint feletti kezelt vagyonnal a hazai piacon a második legnagyobb állományt kezelő privát bank.

- bdpst24.hu

Check Also

Szegeden rendezik meg a Néprajzos Muzeológusok Országos Találkozóját

2024-ben Szegeden rendezik meg a néprajzos muzeológusok legnagyobb országos szakmai rendezvényét. Október 16-18. között a …