Karolina gyógyító képei

A fiatal kortársművész, Sávolt Karolina eddigi összes alkotásával az Országos Onkológiai Intézet betegeinek szeretne örömet okozni, kizökkenteni őket a hétköznapi, nehéz gondolatokból és erőt adni a gyógyuláshoz. A giclée archívok az Emlő- lágyrész Daganatsebészeti Osztály folyosóját díszítik majd.  

Megérkeztek Sávolt Karolina képei az Országos Onkológiai Intézetbe. Elgondolkodtató, pozitív hangulatú alkotásai a kórház falain azonnal helyet kaptak. Egyedi és állandó kiállításával szinte megújul a kórháznak az egyik részlege, amelynek folyosóját szépíti. 

Az Országos Onkológiai Intézet évek óta törekszik arra, hogy a félelem helyett a páciensek, a családtagok vagy akik valamilyen szinten érintettek, motiváltak maradjanak, akár egymásnak is erőt adjanak, lelkileg épüljenek az intézet kapuján belül. Ehhez minden támogatást igyekszik megadni a kórház. A dolgozók személyes, legapróbb tettei mellett minden nagyobb célkitűzést is támogat az Országos Onkológiai Intézet, amelyek a betegek gyógyulását elősegítik. Sávolt Karolina segítő szándéka és odaadása, vidám képei is az intézet küldetését erősítik. 

Számos kiállításon is bemutatkozott már világszerte az alkotóművész, aki a Nizza-i és a Barcelona-i kiállítása után döntött úgy, hogy itthon folytatja legfőbb küldetését, amely a képeit is inspirálják, hogy segítsen másoknak. A környezetvédelem fontossága mellett a természet erejére és a belső harmóniára, csendre szeretné felhívni a figyelmet a fiatal festőművész. Fő motívumaival a belülről eredő női szépséget hangsúlyozza. 

A huszonhat giclée nyomat az Országos Onkológiai Intézet emlősebészeti részlegén megtekinthető.

- bdpst24.hu

Check Also

A Groupama Biztosító több százmilliós kárkifizetésre számít a hétvégi viharok és az áradások következtében

A hétvégi heves viharok és esőzések miatt a Groupama Biztosító már hétfőn megerősítette kárszakértői jelenlétét …