Bemutatkozott a HONOR V Purse az IFA 2023-on

A kistáska-telefon hibrid koncepció új ötleteivel arra bíztatja a divatipart, hogy kerüljön nagyobb szinkronba a technológiával

A világ legnagyobb fogyasztóelektronikai kiállítását, az IFA-t idén a HONOR indította „Nyiss a holnapra” című előadásával, amelyen bemutatta új koncepcionális eszközét, a HONOR V Purse-t. A hajlítható okostelefon újragondolásával viselhető, divatorientált kistáskaként debütált, ami korlátlan lehetőséget kínál az önkifejezés és a fenntartható életstílus terén.

Nyiss a divatközpontú technológia új világára

A HONOR büszkén vállal szerepet a jövő életstílusainak alakításában – ezért készítette a HONOR V Purse-t, egy új, innovatív koncepciót, aminek a lényege, hogy az elektronikus eszközöket a divatos fogyasztói cikkek új kategóriájaként értelmezi, ezzel az okostelefont divatos, úgynevezett „figitális” kellékké alakítja, aminek alapja a számos személyre szabható, mindig látható kijelzőbeállítás, aminek segítségével kézitáskává alakul a készülék, valamint olyan dizájnelemek, mint a láncok, tollak vagy rojtok, amik az okostelefon mozgásával együtt mozdulnak. A „figitális” (angolul phygital) a fizikai és a digitális szavak összekapcsolódásából született. Lényege, hogy a készülék nem csak digitálisan, hanem fizikailag is hozzáad a felhasználói élményhez. Ez a koncepcionális készülék kompatibilis több lecserélhető pánttal és lánccal, amelyek a zsanérra helyezve teszik lehetővé azt, hogy az okostelefont kézitáskaként viseljék. 

Nyiss egy fenntarthatóbb jövőre

A HONOR V Purse-t a fenntarthatóságot szem előtt tartva alkották meg, és kihangsúlyozza a HONOR elköteleződését a környezetvédelem terén. Amellett, hogy fenntartható módon beszerzett anyagokat tartalmaz – például vegán bőrt a pántjaihoz –, a készülék személyre szabható kijelzője bármilyen öltözethez igazítható. A divatipar felülemelkedik a fizikai világon egy digitális térbe, a technológia pedig korlátlan lehetőségeket kínál a stílushoz és önkifejezéshez. A HONOR V Purse így segítheti a környezettudatos fogyasztókat abban, hogy kevesebbet költsenek a gyorsan cserélődő ruhatárukra. Sőt, segít a divatvilágnak befogadni új technológiákat annak érdekében, hogy bátorítsa a fogyasztókat: vásároljanak kevesebbet és használják hosszabb ideig ruháikat. A felelősen beszerzett anyagokból készített eszközt ráadásul akár 400 ezerszer lehet hajlítani, így hosszú évekig hű társa maradhat a felhasználóknak.

Végtelen lehetőség egyedi stílusod kifejezésére

A nyílt együttműködés jegyében a HONOR kiváló alkotókkal dolgozott együtt a HONOR Talents nemzetközi dizájndíj platformon keresztül. Ilyen például a BURBERRY férfidivat kreatív tervezője, Bram Van Diepen; Yunuene Esparza kortárs művész; Yuan Youmin, a Kínai Művészeti Akadémia professzora; valamint Xiao Hui Wang crossover művész. A művészek és szakemberek személyre szabott kijelződizájnokat terveztek az eszközhöz, így kínálva korlátlan divatlehetőséget. A program következő fázisában az API interfész is elérhető lesz, így a tervezők olyan szenzorokkal is tervezhetnek, mint a giroszkóp, az érintéses vezérlés vagy a fényérzékelő. A HONOR új tehetségeket hív majd meg világszerte, hogy megvalósíthassák saját elképzeléseiket a modernitás jegyében.

https://www.facebook.com/honormagyarorszag
https://www.instagram.com/honorhungary/
https://www.youtube.com/channel/UCKYJpnweKKt-IrSQRDu41eQ

- bdpst24.hu

Check Also

Legyél részese a Sziget körforgásának!

Akit érdekel a koncertek és fesztiválok világa, kíváncsi, hogy néz ki a Sziget már a …