ZÓRA az év felfedezettje és a jövő ígérete

  • A Kollár-Klemencz Kamarazenekar vendégeként augusztus elején az Ördögkatlan fesztiválon lépett fel, majd a zalai Margó fesztiválon állt színpadra.

Az év felfedezettje szakmai díj épp arról szól, amit ZÓRA véghez vitt az elmúlt időszakban: két éve még alig ismerte a nevét a hazai közönség. Aztán jött az „Iszom a bort” című feldolgozás magával ragadó élő videója, majd a „Mámor” című saját szerzemény, és innen már csak egy ugrás volt a Fonogram – Magyar Zenei Díj. Az előttünk álló hetekben pedig már budapesti és vidéki helyszíneken adott koncertjein fogja elvarázsolni ZÓRA a közönségét.

2022. szeptember 30-án, pénteken pedig saját produkciójával kápráztatja el közönségét az A38 hajó koncerttermében.

JEGYVÁSÁRLÁS

 

FACEBOOK-ESEMÉNY

Bár ZÓRA a Magyar Zene Házában egy zongorakísérettel is betöltötte a nagytermet, s a közönség teljes figyelmét magával ragadta természetes közvetlenségével és szuggesztív előadásával, az A38-ra zenekaros produkcióval is készül. Ne hagyd ki ezt az estét, ahol átélheted a már hallott és még nem megjelent ZÓRA-dalokat egy „teltebb” hangzásvilágban!

ŐSZI ZÓRA-KONCERTEK:

2022. szeptember 30. péntek » Budapest, A38 hajó
2022. október 5. szerda » Pécs, Zsolnay Negyed, E78

JEGYINFORMÁCIÓ
FACEBOOK-ESEMÉNY
2022. október 13. csütörtök » Salgótarján (vendég: Barabás Lőrinc)

Noha a zenekedvelő közönség valóban elsősorban ezekre kapta fel a fejét, a most 25 éves énekesnő karrierjének lépcsőfokai mögött „tudatosan természetes” alkotói folyamat húzódik.

ZÓRA nem siet sehova. Akkor és annyit ad magából, amit jónak lát. Időről időre újabb és újabb saját dalokat oszt meg egyre bővülő közönségével YouTube-csatornáján, illetve a digitális zenei szolgáltatásokban.

Telt házas koncert már az albummegjelenés előtt
ZÓRA 2022 márciusában úgy adott telt házas koncertet a vadonatúj Magyar Zene Háza színpadán, hogy a közönség mindössze 6 dalát ismerhette addig. Az énekesnő a koncert alkalmával azonban több mint 10 további saját dalt adott elő egy szál zongorával, ezzel egyedül betöltve a varázslatos koncerttermet.
Két kontinens, egy alkotófolyamat
ZÓRA a tavaszi-nyári időszakot Los Angelesben töltötte, amelyet ugyanúgy otthonának tekint, mint Budapestet. A kétlakiság kétnyelvűséget is jelent, hisz ZÓRA magabiztosan írja felváltva magyar és angol nyelvű dalait valahol a „népszerű underground” és a pop határán.

Kollár-Klemencz László „Iszom a bort” című szerzeményének ZÓRA-féle újragondolása – Barabás Lőrinc játékával – annyira igazi, hogy lassan, de nagyon is biztosan jutott el 1 millió megtekintésig, most pedig már a duplázás felé halad. Barátok egymásnak mutatták, ajánlották: „Ezt látnod és hallanod kell!”

- bdpst24.hu

Check Also

Legyél részese a Sziget körforgásának!

Akit érdekel a koncertek és fesztiválok világa, kíváncsi, hogy néz ki a Sziget már a …