Szeptember közepén Marek Zoltán fotóművész nyolc képe kerül kiállításra

  • a budapesti Dr. Rose Magánkórház nyolcadik emeletén

A tökéletes vonalak” a kiállítás címe. Arról szól, hogy egyáltalán létezik-e tökéletes vonal? 

A hívószavak: Budapest, a belváros, a fekete-fehér vonalak és a tökéletesség, valamint a tökéletlenség játéka. 

A megvilágítással, a fényekkel és a szögekkel próbáltam megmutatni, hogy mennyire tökéletes lehet, hogyha úgy nézzük vagy láttatjukárulta el a 41 éves Marek Zoltán, aki a marketing területén dolgozik már 15 éve, ám gyermekkora óta szenvedélye a fotózás.

„A fotózás számomra egy szerelem, gyermekkorom óta az életem részét képezi. Már 2-3 éves koromban adtak fényképezőgépet a kezembe, amit vittem magammal az utazásaimra. Számomra fontos, hogy egy-egy elkészült képemmel segítsek másokon. Volt több karitatív kiállításom és felajánlásom az elmúlt években. 

A fotózást nem a pénzért csinálom, hanem azért, hogy nyomot hagyjak, illetve, hogy megmutassam az embereknek, milyen szép ez a Föld nevű bolygó, ahol élünk. 

A mostani kiállítás egy nagyon hosszú útnak a mérföldköve, pontosan azért, mert idén lett egy művészeti menedzsmentem, a The Art Sommelier, amelynél számos nagy művész található. Alapból már ez megtisztelő volt, hogy beválaszottak engem” – tette hozzá Marek Zoltán, akinek tavaly a Stúdió-Line-nal lett együttműködése, idén pedig egy nagy nemzetközi cégnek, a Focus Nordicnak lett a nagykövete egyedüli magyarként. 

A hamarosan megnyíló kiállítása a frissen szerződött menedzsmentje révén jön létre, hiszen a The Art Sommeliernek már több kiállítása is volt ezen a helyszínen, igyekeznek folyamatosan új művészek képeit megmutatni a meghívott vendégeknek.

„Sokan követnek a social felületeken és szeretik a fotóimat, meglátjuk a jövőben milyen képeket kell alkotnom és milyen körben kell megmutatnom, hogy én is ismert és elismert fotóművész lehessek. Hogyha nagyobb nyilvánosságot kapok, akkor több képet fognak vásárolni, ezáltal több helyre tudok segíteni. A cél, hogy nemzetközi vizekre is evezhessek” – jelölte meg jövőbeli terveit Marek Zoltán.

Fotó forrás: Marek Zoltán

- bdpst24.hu

Check Also

Perspektíva Összművészeti Fesztivál // Karaván Fesztivál

május 24-27., Karaván Színház; Független Színház Az első alkalommal megvalósuló Perspektíva Összművészeti Fesztivál fókuszában a …