A 2022 qatari vb esélyes csapatai

Egy világbajnokság megnyerése

Egy kupa megnyerésénél mivel nem egy 40 meccses bajnoksági szezonról van szó, minden a gondolkodás módon és a formán múlik. Minden csapat érzi a nyomást, de mindegyik csapat érzi a szenvedélyt és akaratot nemzetük válogatottjának a lehető legnagyobb díjat megnyerni.

Ha nagyon bízol abban, hogy ki nyeri a vb-t, akkor a https://www.bonuszkod.net/2022-es-vilagbajnoksag-golkiralya/ oldalra nézhetsz és élvezheted a világ legkövetettebb tornáját.

Franciák

Minden focirajongónak egy világbajnokság kezdetekor a címvédő jut eszébe mint fő esélyes, hiába lennének rosszabb formába minden címvédő játékos is fejében tartja az olaszok egymás utáni híres 34-es és 38-as vb sikerét.

Miközben hatalmas a lelkesedés, mind a csapatban mind Párizsban, Lyonban, Marseilleben és mindenhol a francia világban, annál hatalmasabb a nyomás a játékosokon. A francia csapat nem kezdőkből áll, nem az első közös kupájukra mennek, és nem is az első sikeres kupájuk volt együtt Oroszországban 4 évvel ezelőtt. De a világbajnokságnak akárcsak a bajnokok ligájának vagy oly sok kontinens-bajnokságnak az a dolga, hogy megpróbálják megtörni a csapatok sorait, ámde ez a legnagyobb önbizalom teszt ez egész futballban. Vajon tudnak-e Deschamps legényei egy újabb vb serleget a Stade de France Vitrinébe szerezni?

Argentína

Ha már emlegettük az 2018-as vbt ideje beszélni a csapatot mely nem jó játékkal és feltétlenül nem kupával a kezében tért haza Oroszországból, hogy ünneplés helyett a következő 4 évet csapatépítéssel töltse. 18as hanyatlásuk ellenére az argentín edzők és játékosok kemény munkája feltámadáshoz vezetett mely Copa America sikerrel lett megkoronázva. A dél-amerikai válogatott csapat stabilan tartja formáját és még erre a vb-re Messivel az élen, kemény mag lesz franciáknak és más esélyes csapatoknak, lássuk itt kikről van szó.

Spanyolország

Még nem volt olyan vb ahova a spanyolok ne egy briliánsan összeillő, gyönyörű játékot játszó csapatot vittek volna. A Primera liga nem csak híres légiós támadóknak a színpadja, hanem az évről-évre, jobbnál-jobb spanyol tehetségek

nevelkedési helye. Akárcsak az angol válogatott a spanyol is sok játékosát az országos bajnokságból szerzi és minimális a légiós például a franciával ellentétben. Dinamikusak, jól passzolnak és tele van a cserepad is top játékosokkal. Ebben rejlik a spanyolok ereje és tökéletessége a futballban.

Brazilok

Lehet várakozni arra vb-re ahol a brazil válogatott nem lesz megemlítve a legjobb csapatok között. A brazil csapatnak nem csak a nyers tehetség, a villámgyors cselek és a játékosok egyéni zsenialitása a fegyvere és feltétlenül az se hogy a csapat nagyrészt egy ligából jön. A brazil csapat legfőbb fegyvere a végtelen szenvedély a sport és maga a vb iránt.

Az örökös mozgásuk a világ legjobb védelmét is másodpercek alatt ki tudná fárasztani, de sajnos oly sokszor törik meg a brazilok lelke nagy kudarc esetén, mely akár több évig is tarthat. Ha ezt ki tudják kerülni, és Qatarban kisebb-nagyobb kudarc esetén a csoportkörben össze tudják szedni magukat nem fogja sok minden gátolni őket, abban hogy nagyra vigyék ezen a vbn.

- bdpst24.hu

Check Also

SENCOR: Ez a porszívó segít csökkenteni a takarításra fordított időt

Nemcsak porszívózni, hanem felmosni is lehet vele  Átlagosan kevesebb mint egy órát töltenek az emberek …