LG: Új, helytakarékos WashTower Compact mosógép

  • Az új ruhaápolási eszköz praktikus kialakítással, beépített mesterséges intelligenciával és felhasználóbarát funkciókkal érkezik

Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA kiállításon mutatja be új WashTower™ Compact mosógépét. Az új WashTower egyetlen helytakarékos eszközben egyesíti a jellemzően külön készülékként megvásárolható mosó- és szárítógépet, miközben a mindkét gépet irányító közös vezérlőpanel, valamint a gépbe épített fejlett mesterséges intelligencia kényelmes használatot garantál.

Az egy- vagy kétfős háztartások számára jelent ideális választást az LG új WashTower kettő az egyben megoldása, amely helytakarékos lehetőséget kínál az otthonokban a ruhák mosására és a szárítására. Nagyobb testvéréhez, a 2019-es WashTowerhez képest a készülék szélessége 100, mélysége 170 milliméterrel csökkent, miközben a mosógép 13 kg-os, a szárítógép pedig 10 kg-os kapacitást kínál. A 235 mm-el alacsonyabb kialakítás révén a készülék kisebb belmagasságú helyiségekben is elfér, az eszköz felső egységét képező szárítógéphez pedig kényelmesebben férhetnek hozzá a felhasználók, azaz könnyebben behelyezhető és kivehető a szennyes, valamint kényelmesebb a szűrők kezelése. A viszonylag kis méretű modell kevesebb helyet foglal, mint egy hasonló mosási kapacitású, egymásra helyezhető vagy egymás mellé helyezhető mosó- és szárítógéppár, így a konyhában vagy a mosókonyhában hely szabadul fel például a mosószerek, a textillágyítók és az ágyneműk kényelmes tárolására.

Az LG új, multifunkciós háztartási eszközének sík felületű kialakítása elegáns, minimalista esztétikát visz az otthonokba. A készülék elején, a mosógép és a szárítógép között található Center Control™ kezelőpanelen a felhasználók könnyen és kényelmesen, egyetlen helyen érhetik el az összes beállítást és funkciót. A WashTower Compact bármilyen lakberendezési stílushoz jól passzol, így a felhasználók elegáns környezetet alakíthatnak ki még a mosószobában vagy fürdőszobában is.

Az új WashTower modell az LG fejlett technológiai megoldásait alkalmazva új szintre emeli nem csak a mosási eredményeket, de a felhasználói élményt is. A mesterséges intelligenciával működő Direct Drive™ (AI DD™) technológiával például a mosógép képes meghatározni a behelyezett töltet szempontjából legmegfelelőbb mosási ciklust (dobmozgások és mosási idő), amivel csökkenti a szövetkárosodást, így a ruhák tovább megőrzik eredeti minőségüket. A Smart Pairing™ funkció emellett időt spórol meg a felhasználóknak azzal, hogy a szárítógépet szinkronizálja a mosógéppel: automatikusan kiválasztja a legjobb szárítási ciklust a mosógép beállításai alapján. A minden tekintetben kiváló teljesítményt nyújtó LG WashTower Compact a TurboWash™ 360 funkcióval a mosási időt, a Prepare to Dry előmelegítő funkcióval pedig a szárítási időt is csökkenti.

A helytakarékos kialakítású WashTower Compact az LG legújabb mesterséges intelligencia alapú mosási technológiáival lett felszerelve, amelyek kivételesen kényelmes felhasználói élményt nyújtanak” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. Ahogy eddig, a továbbiakban is a felhasználók változatos és folyamatosan változó igényeit figyeljük, hogy azokra reagálva az otthon kényelmét támogató intelligens, jövőbe mutató technológiai és dizájnmegoldásokat fejleszthessünk.”

Az LG szeptember 2-6. között, a 2022-es, berlini IFA kiállításon a vállalat standján, a Messe Berlin 18. csarnokában mutatja be legújabb innovációit, köztük az új WashTower Compact készüléket. A termék elérhetősége régiónként változhat.

- bdpst24.hu

Check Also

Kiderül kik leszek A Fort Boyard – Az erőd játékosai

2024-ben érkezik az RTL-re A Fort Boyard – Az erőd, és már az is kiderült, …