Az LG ruhaápolási megoldásai az elsők a piacon

  • amelyek megkapták az UL mesterséges intelligencia-algoritmusokra vonatkozó tanúsítványát
  • az LG gépi mélytanulás alapú AI DD technológiájának fejlett képességeit ismerte el a tekintélyes szervezet

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a továbbfejleszthető ruhaápolási megoldásaiban (upgradeable appliance) alkalmazott mesterséges intelligencia-technológia megkapta a biztonságtudomány globális vezetője, az Underwriter Laboratories AI-algoritmusokra vonatkozó reprodukálhatósági tanúsítványát. A háztartási gépek piacán most első ízben kiadott hitelesítés bizonyítja az LG mesterséges intelligencia alapú, közvetlen meghajtást alkalmazó AI DD™ technológiájának fejlett képességeit. A gépi mélytanulást alkalmazó technológia azonosítja a mosásra vagy szárításra váró szövetek típusát, majd az alapján minden egyes töltetnél az ideális ciklust és beállításokat alkalmazza.

Az LG AI DD az első olyan ruhaápolási eszközben használatos mesterséges intelligencia-megoldás, amely megkapta a világ egyik vezető biztonságtudományi kutatóintézete, az Underwriter Laboratories (UL) hitelesítését. A cég legmodernebb technológiáját átfogó vizsgálatnak vetették alá, hogy igazolják képességeit. Az UL a tesztek során számos kritériumot mért, például az LG által használt mélytanulási adatok alkalmasságát és az algoritmus teljesítményét a tényleges használat során.

Az LG AI DD technológiával felszerelt ruhaápolási eszközei nagyobb kényelmet és kíméletes szövetkezelést nyújtanak a felhasználók számára. A forradalmi AI DD a gépi mélytanulás lehetőségeit használja ki, amely technológia lehetővé teszi a gépekbe épített számítógépek számára, hogy önállóan gondolkodjanak és tanuljanak, és ez alapján automatikusan meghatározzák az optimális mosási mintát minden szövettípushoz. Az LG intelligens mosó- és szárítógépei minden egyes töltetnél képesek azonosítani a ruhamennyiség súlyát és puhaságát, így minden alkalommal kiváló eredményt garantálnak, a ruhák és az ágyneműk pedig frissek és tiszták lesznek, miközben kevésbé károsodnak a textíliák.

Az LG saját mesterséges intelligencia-technológiáját számos más szervezet is elismerte, köztük a Korea Testing Laboratory (AI biztonsági tanúsítvány) és a Korean Standards Association (AI+ tanúsítvány).

Az LG idén további innovatív megoldásokkal egészítette ki háztartási gépeinek képességeit, a továbbfejleszthető készülékek (upgradeable appliances) koncepciójának bevezetésével. A felhasználói kényelmet segíti, hogy az LG bővíthető gépeihez új funkciókat adhatunk szoftveres és hardveres frissítésekkel, amelyek a ThinQ mobilalkalmazáson keresztül érhetők el.

„Az, hogy az LG élvonalbeli mesterséges intelligencia-technológiája a piacon elsőként kapta meg az UL hitelesítését, bizonyítja vezető szerepünket a háztartási gépek globális piacán” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartási gép és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az LG a jövőben is még magasabb szintekre emeli majd a felhasználói élményt. Célunk, hogy könnyebbé tegyük a mindennapi életet innovatív háztartási gépeinkkel, amelyek legújabb AI-megoldásainkat és egyedi ruhaápolási technológiáinkat alkalmazzák.”

- bdpst24.hu

Check Also

Folytatódik a magánegészségügy térnyerése

pedig komoly anyagi terhet jelent a családoknak Már minden második magyar vett igénybe magánegészségügyi szolgáltatást …