A STOP SHOP portfólió 100%-os kihasználtsággal működik Magyarországon

  • Teljesen bérbe adott kiskereskedelmi parkok 14 helyszínen

Az IMMOFINANZ, a régió egyik legnagyobb ingatlanbefektetője bérbe adta utolsó szabad egységét a hazai STOP SHOP portfólióban, elérve ezzel a teljes, 100%-os bérbeadottságot. A legújabb és egyben utolsó bérlő a Sportisimo, amely a keszthelyi STOP SHOP-ban várja majd a látogatókat. Az IMMOFINANZ közel 136 000 négyzetméter teljesen bérbe adott kiskereskedelmi területtel rendelkezik országszerte 14 helyszínen.

Ez a mérföldkő is jelzi az IMMOFINANZ több mint 20 éve zajló sikeres hazai működését. A vállalat 2002 óta 14 STOP SHOP üzletközpontot nyitott, amelyek célja, hogy a globális trendeket elhozza a helyi lakossághoz Budapesten, Békéscsabán, Debrecenben, Érden, Gödöllőn, Hatvanban, Keszthelyen, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Szolnokon és Veszprémben.

„Ez egy jelentős mérföldkő, és nagyon büszke vagyok arra, hogy csapatunk elérte mindezt a STOP SHOP márkánkkal Magyarországon. Ez azt bizonyítja, hogy a koncepció jól működik, és az alacsony bérleti és üzemeltetési költségek, valamint a könnyen elérhető helyszíneinek, illetve az élvezetes vásárlási élmény miatt a helyi STOP SHOP parkok nagyon népszerűek a vásárlók és a bérlők körében egyaránt” – mondta Vörös Ottó, Country Manager Finance & Support, IMMOFINANZ Hungary.

A hazai STOP SHOP kiskereskedelmi lánc legnagyobb bérlői között olyan népszerű márkák találhatóak, mint a SPAR, KiK, Takko, CCC, Deichmann, Müller, dm és Media Markt. Mivel az elektromos autók vagy plug-in hibrid járművek iránti érdeklődés jelentősen növekszik Magyarországon és egyre több nyilvános töltőpontra van szükség, az IMMOFINANZ a közelmúltban több mint 100 elektromos töltőpontot telepített a teljes magyarországi STOP SHOP hálózatban, tovább bővítve ezzel a szolgáltatások palettáját. 

A STOP SHOP portfólió már tíz országban 101 helyszínt foglal magában, közel 790 000 négyzetméter bérelhető területtel. Jelenleg további akvizíciók és belső fejlesztési projektek előkészítése zajlik, amelynek célja középtávon a 140 STOP SHOP helyszínre történő bővülés elsősorban a közép- és kelet-közép-európai, délkelet-európai és osztrák piacokon.

http://www.immofinanz.com

www.hu.chapter4.eu

- bdpst24.hu

Check Also

Gyereknap: Oszvald Marika Törpillának öltözött unokája kedvéért

Oszvald Marikának nem kell egy kis őrültségért a szomszédba mennie. Magyarország legalacsonyabb színésznője, ahogy ő mondja …