A NESPRESSO BRAZIL HANGULATTAL, WELLNESS-SZEL ÉS ALESSANDRA AMBROSIO-VAL INDÍTJA A NYARAT

  • Az új kampány trópusi kávéreceptekkel teremt hűsítő nyári élményt

Brazília homokos tengerpartjait idéző kávékkal érkezik a Nespresso 2022-es nyári kollekciója, amelynek arca és múzsája Alessandra Ambrosio. A trópusok fenséges ízei és Brazília nemzeti itala, a Caipirinha tiszteletére most fontos szerepet kapott a lime és a menta; így születtek meg az új, frissítő Barista Creations Liminha Over Ice és Exotic Liminha Over Ice ízesített kávék. A Nespresso legújabb nyári dizájnjának meghatározó elemei, a ragyogó napfényt idéző citromsárga szín és a trópusi levélminták szintén Brazília vibráló kultúráját idézik.

A kampány arra ösztönzi a kávé szerelmeseit, hogy szánjanak időt testi-lelki jóllétükre és a nyári szabadidejük tudatosabb átélésére. Ez az évszak tökéletes arra, hogy új szokásokat alakítsunk ki, és legyen szó akár a reggeli jógagyakorlatokhoz társított cappuccinóról vagy a csendes ábrándozás és a naplóírás mellett elkortyolgatott jegeskávéról, ezek a rituálék mindig a kávéhoz kötődnek. Azért, hogy segítsen beépíteni a mindennapokba ezt a tudatos energiát, a Nespresso egyedi mantrákat fogalmazott meg a nyárra, és ezek közül kettő – a „Brew, Breathe, Bloom” (Kávézz, Lélegezz, Nyiss a világra) és a „Inhale, Exhale, Enjoy” (Belégzés, Kilégzés, Feltöltődés) – a márka Limited Edition kávéscsészéit is díszíti.

A tudatosságot erősítő üzenetek és az új, egzotikus ízvilágú kávék mellett a Nespresso nyári kollekciójában több Limited Edition kiegészítő, egy Vertuo kávégép, illetve rengeteg frissítő, hideg kávérecept is megjelenik. Mindezt az új nyári kampányfilm kelti életre Alessandra főszereplésével.

A kampányfilm itt érhető el: Nespresso – Egy csésze napfény | HU – YouTube

Brazília vibráló ízeit idéző, frissítő nyári italok

Nespresso Barista Creations for Ice kávékhoz idén a trópusi lime és menta hűsítő érzete társul. Az Original kínálatban elérhető Liminha Over Ice és a Vertuo rendszerhez tervezett Exotic Liminha Over Ice kávékat a brazil ízvilág ihlette, és a hozzájuk összeállított innovatív receptek kényeztető jegeskávé-pillanatokat teremtenek. Az új kávék mellett az Original rendszerhez a korábbról már ismert szezonális jegeskávék, a Barista Creations for Ice Freddo Intenso, Freddo Delicato és a népszerű Coconut Flavour Over Ice is megjelennek a kínálatban, míg a Vertuo kávéválasztékban a közkedvelt Tropical Coconut Flavour Over Ice kávé mellett első alkalommal kóstolhatjuk meg az Ice Leggero és Ice Intenso kávékat.

A Nespresso szomjoltó nyári receptjei a www.nespresso.com/recipes oldalon találhatók.

Alessandra Ambrosio így nyilatkozott a Nespresso nyári kampányában való részvételéről: „A nyár a kedvenc évszakom, brazilként pedig büszke vagyok arra, hogy egy olyan kampány arca lehetek, amelyet a hazám ihletett. Tetszik a gondolat, hogy a kávézás a nap fontos és tudatos pillanataihoz kötődik. Nagy izgalommal tölt el, hogy a Nespresso-val közösen életre kelthetjük ezeket a finom recepteket, nyári kiegészítőket és magas minőségű kávékat. A Liminha Over Ice pedig tényleg olyan, mintha a brazil nyárba kortyolnánk bele!”

„Inhale, Exhale, Enjoy” – A nyár hangulatát megtestesítő kiegészítők
Idén nyáron két Limited Edition Coffee Mug is kapható lesz; mindkét csészét Alessandra Ambrosio aláírása és élénk, nyárias dizájn díszíti, emellett a Nespresso egy-egy mantrája olvasható rajtuk, hogy a kávérajongók stílusosan élvezhessék forró és hideg italaikat. Ugyanezért készült a kék jáde színű Limited Edition Vertuo Next kávégép is, amely bármelyik otthonban friss nyári hangulatot teremt majd.

A teljes barista-élményhez a Nespresso egy új, szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült Barista Shakert is bemutat, amely ideális eszköz a kifogástalan barista-stílusú Original vagy Vertuo kávéreceptek elkészítéséhez. A nagyméretű szűrőnyílásokon keresztül úgy tölthető ki a kávé, hogy az ital tetején megmarad a sűrű, látványos crema.

Az új Reveal jegeskávé pohárszettet a világhírű pohártervező, a Riedel kimondottan jegeskávék kóstolásához tervezte. A klasszikus Nomad Travel Mug most vadonatúj óceánkék színben is kapható lesz, melyben magunkkal vihetjük jegeskávénkat bárhova is megyünk a nyáron.

„Brew, Breathe, Bloom” – Lejátszási lista a tökéletes kávérituálékhoz

A hangok erősen hatnak az érzelmeinkre, és fontos szerepet játszanak a test és a lélek lecsendesítésében. Alessandra Ambrosio és a Nespresso négy különleges Spotify lejátszási listát állított össze a kávézási rituálékhoz. Aki szeretné átadni magát ennek a hangulatnak, az kedvenc Nespresso receptjei elkészítése közben ellátogathat a Spotify oldalára.

Kövesse a globális @nespresso oldalt Instagramon és a magyar nyelvű Nespresso Facebook oldalt, hogy mindig értesüljön a Nespresso legújabb híreiről!

- bdpst24.hu

Check Also

Így mobiloznak a magyarok nyáron a Balatonnál

A csúcsszezon az csúcsszezon, a Balaton-átúszás még dob egyet rajta Ahogy nyáron az M7-es autópályán …