A HONOR tovább bővíti termékportfólióját: Magyarországra is megérkezett a HONOR X8

  • hazánkban is elérhetővé teszi a vékony és könnyű kialakítással, valamint az iparágban egyedülállóan ultrakeskeny kávával büszkélkedő HONOR X8-at.

A HONOR globális technológiai márka a mai napon bejelentette a megbízható HONOR X sorozata legújabb tagja, a HONOR X8 hazai bevezetését. A HONOR a Huawei-től történt függetlenné válása óta most először mutatja be a HONOR X sorozatát Kínán kívül. A HONOR 50 sorozat és a vadonatúj HONOR Magic4 sorozat sikeres bevezetését követően ezzel a lépéssel tovább bővül a márka termékportfóliója, így a HONOR nagy teljesítményű technológiája egyre több magyar felhasználó számára is elérhetővé válik.

Innovatív technológiai megoldások egész sorát kínálja a HONOR X8 stílusos, ultravékony és könnyű kialakítása, szuperkeskeny kávával rendelkező nagy képernyője. A készülék kivételes fotózási funkciókkal és az előzetes elvárásokat felülmúló, erőteljes teljesítménnyel rendelkezik megfizethető áron. A HONOR X8 a Google Mobile Services (GMS) Android 11 operációs rendszerrel fut, és 99 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül a kereskedelmi forgalomba.

„A HONOR elkötelezett amellett, hogy az X termékcsaládjával bárki számára elérhetővé tegye nagy teljesítményű és innovatív technológiai megoldásait” – mondta George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója. „A HONOR X8 az egyik legújabb Qualcomm chipset platformmal, a Snapdragon® 680 mobil platformmal van felszerelve, és iparágvezető funkciókkal büszkélkedhet a csúcstechnológiás kamera mellett, amely ideális a mai szórakozásra vágyó generációk számára.”

Kiváló dizájn, ultravékony és könnyű készülék

A hihetetlenül vékony, karcsú és stílusos HONOR X8 ultravékony és könnyű, mindössze 7,45 mm vastag[1] és csupán 177 g[2] súlyú. A HONOR X8 lapos peremű kialakítással és mind a négy oldalán elegánsan lekerekített sarkokkal büszkélkedhet, így kényelmesen elfér a tenyérben, és a felhasználók életét megkönnyítve, minden nehézség nélkül becsúszik a kisebb kézitáskákba és zsebekbe.

Szuper keskeny keret és 6,7 hüvelykes HONOR FullView kijelző 

Az igazán magával ragadó vizuális szórakozási élményt nyújtó HONOR X8 szuperkeskeny kávával rendelkezik, amely lenyűgöző 93,6%-os[3] képernyő-test arányt biztosítanak, amely az azonos kategóriájú okostelefonok között a legjobb. Ennek az iparági áttörésnek az eléréséhez a HONOR egy innovatív ragasztóadagoló megoldást fejlesztett ki, amely lehetővé tette, hogy a HONOR X8 bal és jobb kávája 1,1 mm-re csökkenjen, míg a felső káva mindössze 1,15 mm vékony.

A HONOR X8 6,7 hüvelykes[4] HONOR FullView kijelzővel büszkélkedhet. A képernyő felbontása 2388×1080[5] pixel, és 16,7 millió színt támogat, így tisztább és élethűbb megjelenítést tesz lehetővé, vagyis ideális filmnézéshez, fényképek böngészéséhez és játékhoz.

A HONOR X8 fejlett szemvédő funkciókkal is rendelkezik, beleértve az alacsony kékfény-kibocsátást igazoló TÜV Rheinland tanúsítványt[6], az eBook Mode és a Dark Mode funkciót, amelyek kényelmes olvasási és böngészési élményt biztosítanak még hosszabb használat után vagy gyengén megvilágított környezetben is.

Prémium fotózási funkciók a látványos képfelvételekért

A HONOR X8 kivételes fotózási élményt nyújt, négy kamerával büszkélkedhet, beleértve egy 64MP-es főkamerát, egy 5MP-es széles látószögű kamerát, egy 2M érzékelős makrókamerát és egy 2M érzékelős bokékamerát.

A 64MP ultratisztaságú kamera tökéletes a kezdő fotósok és alkotók számára, akik szeretnek tartalmat rögzíteni útközben és megörökíteni a különleges pillanatokat a családdal és a barátokkal, így a felhasználók részletesebb és élénk fotókat készíthetnek. Az 5MP-es, 120o látószögű[7] és f/2,2 rekeszértékkel rendelkező széles látószögű kamera lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyebben és kényelmesebben rögzítsenek több részletet.

A Snapdragon® 680 és a HONOR RAM Turbo által támogatott teljesítmény

A HONOR X8 egy bivalyerős okostelefon, amelyet a Qualcomm Snapdragon® 680 mobil platform, egy fejlett 6 nm-es processzor hajt, amelyet úgy terveztek, hogy kiváló teljesítményt nyújtson, miközben energiát takarít meg.

A HONOR X8 a HONOR RAM Turbo (6G+2G) technológiával van felszerelve, amely a flashmemória egy részét a RAM-ba helyezi át, így a 6 GB RAM 8 GB RAM-ra növelhető. Ez a technológia a háttéralkalmazások tömörítésével bővíti a RAM-tárhelyet, és megakadályozza, hogy a háttérfolyamatok leálljanak, amikor a felhasználók alkalmazást váltanak, így biztosítva, hogy a felhasználók hívást fogadjanak és üzenetet írjanak, miközben az alkalmazások tovább futnak a háttérben.

Gondtalan akkumulátor-üzemidő a 22,5 W-os SuperCharge funkcióval 

A HONOR X8 4000mAh-s akkumulátorral[8] van felszerelve, amely garantálja a hosszú üzemidőt akár 13 órányi YouTube videótartalom, 19 óra böngészés és 9,3 óra játékidő[9] biztosításával. A 22,5 W-os HONOR vezetékes SuperCharge funkcióval mindössze tíz perc alatt három óra online videólejátszáshoz[10] elegendő energiával tölthető fel a készülék.

Árak és elérhetőség

A stílusos megjelenés szerelmeseinek tervezett HONOR X8 három különleges színben kapható: titánezüst, éjfekete és óceánkék[11].

A HONOR X8 május 2-ától megvásárolható a kereskedelmi forgalomban 99 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

További információért, kérjük, látogasson el a HONOR weboldalára

- bdpst24.hu

Check Also

Kiderül kik leszek A Fort Boyard – Az erőd játékosai

2024-ben érkezik az RTL-re A Fort Boyard – Az erőd, és már az is kiderült, …