Családi pillanatok a Lasockival

A Lasocki legújabb családi kampánya a hétvégi kényelem és a szeretteinkkel töltött idő fontosságára hívja fel a figyelmet. A City Leisure kapszulakollekció életérzését Caroline Billa Brahe, dán szupermodell közvetíti, családi pillanatait bemutatva. 

A CCC dizájnereinek törekvése egy olyan kollekció létrehozása volt, amely természetes és gyengéd, melegséggel teli, de nem túl édes, azonban egyszerre dinamikus és spontán és a természethez való visszatérés jegyében jött létre. A kiegészítők nyers bőrből, kézzel készültek, a cipők talpa pedig kreppből, illetve egy puha, természetes gumiból áll. A City Leisure a Lasocki értelmezésében annyit tesz, mint a városi élet varázsának harmonikus kombinációja a természet tiszteletben tartásával.

A City Leisure kínálatában megtalálhatjuk a női, férfi és gyermek darabokat is. A női kollekcióban a cipők és csizmák a kék, a levendula, az okkersárga és a barna finom árnyalataiban pompáznak. Továbbá shopper, és hobo táskákkal is találkozhatunk a homok és a szürke árnyalataiban. Az uraknak készült termékek bár fazonban megegyezőek a női megfelelőikkel, azonban a színpalettán merőben más árnyalatokat – törtfehér, nude, tengerészkék és csokoládébarna színű – tekinthetünk meg. A színskála a gyermekek számára készült darabokra jellemzően a legszélesebb, ennek megfelelően a legkisebbeknek (Kids kollekció) a bájos, mackó motívummal díszített csizmák mellett tépőzáras cipőket és szandálokat, a nagyobbaknak (Young kollekció) pedig cipőket és lapos talpú lábbeliket kínál a Lasocki. Az árnyalatok – a meleg narancssárgától az indigókéken át a levenduláig – a természet legszebb színeit idézik.

A kollekció elérhető a CCC üzletekben, a ccc.eu weboldalon és az applikációban egyaránt. 

- bdpst24.hu

Check Also

Yettel: Újabb világrekordot állított fel a magyar csapat Franciaországban

Két kategóriában is első helyen végeztek a győri egyetem hallgatói Európa legnagyobb energiahatékonysági versenyén Rangos …