A MÁV-Volán-csoport idén is szerepet vállal a Fenntarthatósági Témahét programsorozatában

A MÁV-Volán-csoport a zöld gazdaság, a felelős fogyasztási döntések valamint a környezetbarát, fenntartható közösségi közlekedés területeit érintő tanórákkal, üzemlátogatássokkal illetve támogatóként is részt vállal a Fenntarthatósági Témahét szemléletformáló programjaiban. A vállalatcsoport fenntarthatósági játékot indított a Föld napján, amelyben 2022. április 29-ig lehet részt venni az egyedi nyereményekért.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma hetedik alkalommal hirdette meg a 2022. április 25-29. között zajló Fenntarthatósági Témahét programsorozatot, amelynek célja, hogy a gyerekek már iskoláskorban megismerjék a környezetvédelem fontosságát, és felfigyeljenek személyes érintettségükre, hiszen kis odafigyeléssel ők is sokat tehetnek a Föld védelméért. Az esemény résztvevői idén a környezeti-gazdasági-társadalmi fenntarthatóság összefüggéseit bemutatva a víz, az egészségvédelem és a felelős fogyasztás-, valamint állandó témaként a hulladék kérdéskörét dolgozzák ki. Az esemény fővédnöke Áder János köztársasági elnök, kiemelt támogatója a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

A vállalatcsoport fenntarthatósági játékot indított a Föld napján.

A MÁV-Volán-csoport felsővezetői idén is a fenntarthatóság témaköréhez kapcsolódó tanórákat tartanak a programsorozathoz csatlakozó iskolákban, ezen felül a vállalatcsoport húsz helyszínen, üzemlátogatások keretében ad lehetőséget a szakmai tevékenységbe való betekintésre.

- bdpst24.hu

Check Also

A SsangYong és Thuróczy Szabolcs folytatják a közös kalandokat

A SsangYong Magyarország ismét Thuróczy Szabolcs főszereplésével forgatott reklámfilmeket, amelyekből kiderül, hogy a legszigorúbb apósjelöltet …