Ők most a legérdekesebb magyar tévések – ki zárt az élen?

A magyar internetezők adatai alapján az elmúlt 12 hónap legérdekesebb tévés sztárja Majoros Péter Majka volt, de nem sokkal maradt le holtversenyben Bereczki Zoltán és Ördög Nóra se. Utóbbiak a megosztott második helyet szerezték meg, miután a Google adatai szerint közel ugyanannyit írtuk be nevüket a keresőbe.

Majkára havonta átlagosan 35200 alkalommal kerestek rá a netezők. Bereczki Zoltán és Ördög Nóra pedig 27100 átlagos keresési számmal megosztott ezüstérmes lett. A dobogó képzeletbeli harmadik fokán is holtversenyt láthatunk: Liptai Klaudia és Istenes Bence nevét 22200 alkalommal ütötték be átlagosan havonta a keresőbe.

A top10-ben megtaláljuk még Lékai-Kiss Ramónát, Rácz Jenőt, Sebestyén Balázst, Puskás Petit és Till Attilát is.

Érdekesség, hogy Majka nevére 2021. augusztus végén, szeptember elején kimagaslóan sokan kerestek, ami az esküvőjéről szóló híreknek köszönhető. Bereczki Zoltán pedig augusztus 8-14 között volt a keresési listák élén, amikor a hírek kislányának születéséről szóltak.

Az adatok forrása: Google Ads, Google Trends
Készítette: Marketing21 online marketing ügynökség

About bdpst24.hu

Check Also

Friss kutatás: Minden 2. magyar előfizetne wc-papírra vagy borotvára

A magyarok háromnegyedének van online előfizetése valamilyen termékre vagy szolgáltatásra, esetleg ezek ötvözetére, és a …